Capçalera / Header

CRÒNICA

PREBENJAMÍ 34-35 GANDIA BÀSQUET

El cap de setmana el nostres prebenjamins jugaven a casa contra el Gandia bàsquet. Un partit que seria molt igualat per els jugadors que tenen els dos equips.

El partit va començar molt igualat en intercanvis de canastes i en molt bones defenses. Els dos equips no baixaven en ritme en el partit. El resultat en el descans era de (13-14) a favor de l’equip visitant.

La segona part va seguir igual, encara que a falta de 5 minuts l’equip visitant havia agarrat una ventatja (20-30) a favor de l’equip visitant. Però el nostre equip es va posar les botes i va fer un parcial de (12-2). El final del partit era de (32-32) el partit estava empatat i tingueren que jugar 5 minuts extra.

En els 5 minuts extra el nostre equip en defensa va estar molt intens, però en atac fallaren canastes fàcils i ens va condemnar a la derrota. El final del partit es de (34-35) a favor del Gandia bàsquet.

Gran partit del nostre equip que poc a poc van millorant. A més, hi ha que reconèixer que son petits i es queden molts anys de bàsquet. La setmana que bé el nostre Prebenjamin viatjarà a Moixent per intentar aconseguir la tercera victòria.

ESTADÍSTIQUES:

Makxym Basarab: (4 punts), Sergi Mahiques: (0 punts), Sergi Sarrià: (4 punts), Sandra Sarrià: (2 punts), Alex Domenech: (2 punts), Nayara Adán: (0 punts), Miguel Cuquerella: (0 punts), Juan Cerdà: (8 punts), Pablo Cerdà: (0 punts), Pau Martínez: (14 punts).