Capçalera / Header

ALEVÍ-CB ANNA

El nostres xiquets aquest cap de setmana viatjaven a Anna, un partit el qual estaria molt igualat per la plantilla que tenen els dos equips.

El partit va començar molt mal, ja que estaven jugant sense idees en atac i fent molt mala defensa i l’equip local (Anna) es va aprofitar, però els últims minuts el nostre equip va fer un parcial (2-15) i es va arrimar al marcador intentant donar la volta al partit. El resultat al descans era de (30-25) a favor de l’equip local.

En la segona part, el nostre equip va començar igual que la primera amb un mal atac i també, amb una mala defensa. Els nostre xiquets els últims minuts del partit van voler arreglar-ho  i estigueren apunt de donar la campana, però ja no ens quedava quasi temps per a guanyar el partit. El final del partit era de (62-57) a favor de l’equip local el Anna.

El nostre equip sempre li passa el mateix, ixen dormint. Als entrenes es tindrà que treballar per a tractar de millorar això.

ESTADÍSTIQUES:

Sara: (0 punts), Lucia: (9 punts), Vicent: (10 punts), Sergi: (0 punts), Andreu.M: (10 punts), Mariam: (2 punts), Pau: (2 punts), Andreu.G: (24 punts).