Capçalera / Header

SENIOR B-CB SAN PEDRO MOIXENT

El nostre Sènior B aquest cap de setmana jugava un partit amistós contra el Moixent (Junior), ja que descansaven a la lliga.

El partit va començar en poc encert per els dos equips, però en bones defenses per part dels dos equips. El resultat al final del primer període era de (4-3) a favor del nostre equip.

El segon quart, el Sènior B va estar encertat i a més, van seguir en la mateixa defensa del primer període. El resultat al descans era de (17-8) a favor del nostre equip.

El tercer quart, el nostre equip va començar mal i el equip visitant va fer un parcial de (0-6) al seu favor, però els últims minuts els sènior b va arreglar el marcador amb uns bons atacs al final i unes bones defenses. El final de tercer període es de (28-16) a favor del nostre equip.

L’últim període el nostre equip va baixar el ritme i el equip visitant es va apropar al marcador, però gràcies als bons atacs, el nostre equip va tancar el partit en victòria. El resultat al final del partit va ser de 31-26 a favor del nostre equip.

ESTADÍSTIQUES:

Iván: (16 punts), Javier: (1 punt), Ferran: (0 punts), Vicent.V: (10 punts), Vicent.M: (6 punts), Luis: (2 punts), Alfredo: (0 punts).