Capçalera / Header

Resultats del cap de setmana: Bàsquet Benigànim Benjamí, Cadet Femení i Sénior

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA 8 I 9 DE FEBRER:
BENJAMÍ 47-24 CB TAVERNES GROC (3º Jornada).
Enhorabona als nostres xiquets per la victoria davant Tavernes Negre i ara ja es líder del seu grup. El proper Dissabte viatjara a Picasent per a disputar la 4 Jornada de la lliga. El hora del partit será a les 11:00 hrs.

CADET FEMENÍ 28-67 C.B. V-74 BASQUET VILLENA


Derrota de les notres cadetes pero molt content de totes formes, ja que la primera part vam competir el partit i después de una mala actuacio del arbit que se carrega el partit i la falta de banquillo foren claves en el partit. El proxim Dissabte viatjen a Muro d'alcoy esperem que tinguen mes sort. El partit será a les 11:00 hrs.


SENIOR 25-51 C.B. V-74 VILLENA GRUPO GLEM (12º Jornada)

 Derrota del nostre una mes pero contents en el rediment del equipo. Tambe dirvos que tinguem dos altes al nostre Senior (Miguel Angel Guarner García i Juanfe Benavent Faus), esperem que es vaja be en el equip. El proper diumenge jugaran a casa contra el CD San Pedro Moixent. A les 11:00 aso meuse avore aquest partit.




Tambe recordar que el nostre alevi este cap de semana no jugava perque el partit savia ajornat i es jugara el proper divendres al pavello municipal a les 18:30 i al Dissabte viatjaran per a jugar contra la Vall dels Alcalans. El partit sera a les 11:30 hrs.