Capçalera / Header

El Sènior "A" guanya al S.P. Moixent (48-59) en el primer desplaçament de la temporada

Una gran primera part permet als de Costera sumar la segona victòria de la temporada

El partit començà "de categoria" per als nostres amb un Santana enxufat que convertí 7 dels 9 primers punts "gantxuts". Al Moixent li costava entrar en el partit mentre que els nostres es mostraven segurs, efectius i amb un gran joc colectiu (11-19).

Al segon quart els "guerrers" es van posar les piles i amb dos bons atacs es situaren a 3. Però Camús i Matt s'encarregaren de tornar a distanciar al Benigànim en el marcador amb un triple cadascú. Després l'escorta Rubén Santana tornava a agafar el protagonisme ofensiu i deixava el partit molt ben encarat. Al descans (20-36).

El tercer quart va ser el més fluix de tots en quant al nivell anotador (un pobre 9-9). Els dos equips es van mostrar imprecisos amb pèrdues de baló i llançaments errats. Numeroses faltes comeses que enviaven als tirs lliures a "groguets" i "rotgets", pe'ls nostres els més encertats foren el capi Alberto Granchel i l'ala-pívot Héctor Camús. Al final del tercer quart (29-45).

L'últim quart va ser el més fluix per al nostre Sènior "A" i el millor local sobretot els últims 5 minuts en el qual aconseguiren un gran parcial 11-2 que permití al Moixent maquillar el resultat final(48-59). Els nostres tingueren un mal dia en la linia de tirs lliures, en aquest quart només 2/8. Ara toca descansar i pensar en el gran partit del pròxim dissabte a Benigànim davant el líder imbatut "Va de Bàsquet Algemesí".

Informació: CBB i Carlos "Costera".
Twitter en directe: Alejandra