Capçalera / Header

El Benigànim es desinfla a Ontinyent

El nostre primer equip no va poder aconseguir la victòria el passat dissabte al Pavelló Municipal d'Ontinyent, sumant així la primera derrota de la temporada (1-1).

El rival venia de guanyar a l'Alfàs del Pi i es presumia que no seria un partit fàcil. Tot i això l'equip va començar amb bons avantatges fins el descans i pocs podien imaginar que l'equip es voria superat en la recta final de l'encontre.

Però així va ser, l'equip no continuà el mateix nivell físic defensiu i el rival es mostrà superior en aquest aspecte. Del 4-16 del primer quart que va suposar la màxima renda per als gantxuts es pasà a un igualat 48-49 al final del tercer quart però amb una clara progressió per als ontinyentins que es confirmà a falta de tres minuts per acabar l'encontre quan l'equip es va veure desbordat inexplicablement pels locals (64-54). Al remat resultat final (71-63).

Un dels nostres principals referents, l'aler quatretondí Alberto Granchel ens comentava al final del partit:

El partit d'ontinyent va ser un partit molt igualat fins que el martinez vall va pujar la intensitat defensiva i el àrbitres van deixar jugar eixa intensistat.

Ahí es on nosaltres no vam saber continuar dins del partit i ens vam deixar guanyar, perquè el partit el vam perdre nosaltres.

Alberto pensa que per a fer alguna cosa important en la competició l'equip necessita mantenir el nivell físic i mostrar una actitut ambiciosa durant els quatre periodes de joc.