Capçalera / Header

El Gran Idea Bàsquet Benigànim guanya al primer desplaçament de la temporada a Mislata

 

El Bàsquet Benigànim continua fent història i està tenint un gran inici de temporada a la categoria Preferent

Temporada ben extranya en la que gran quantitat de partits estan aplaçant-se per motius de la COVID 19 i que no ha pogut començat millor per als homes de Jose Muñoz Català aconseguint dos victòries en les dues primeres jornades lligueres. Jose ens ha comentat:


Primer desplaçament de la temporada a la pista del Mislata. Partit molt seriós el plantejat i en una gran defensa individual ens va fer acabar el primer quart 11 punts dalt, bon partit de tot l'equip, la recuperació dels lessionats Miguel Martínez, Paco Granchel i de Alex Demeuse i el debut de Joan Guarner, bon treball colectiu va fer que per moments férem un gran bàsquet, per fases del joc se'ns va pegar el ritme lent del rival que també va saber reaccionar molt tímidament. 

1r quart 08/19; 2n quart 7/12; al descans 15/31. 3r quart 10/18; 4t quart 14/16 S.temps 24/34 per un tanteo final de Mislata-39 GranIdea CB Beniganim-65.

Anotadors: Alex D., Miguel-5, Andreu-4, Paco, Rubén-16, Joan-1, Oscar-2, Pablo V. -2, Héctor-2, Valentín-5, Pablo S.-21, Alex M.-7. 
Segona victoria consecutiva que ens fa ilusionar-nos en fer una bona temporada. La pròxima jornada visitem el dissabte a les 20 hrs la pista del Benifaió.


En el mateix sentit, el capità Rubén Santana ens ha comentat:


Partit a Mislata on l’equip va eixir a jugar motl seriós, teníem clar a quin ritme volíem jugar i ho vam imposar de forma genial.


El segon quart Mislata va reaccionar i va intentar trencar eixe ritme però ens vam mantenir ferms, amb alguna errada de més però 15 dalt al descans.


Ja al tercer vam tornar a eixir genial amoliant diferències al marcador que més o menys vam mantenir durant tot el partit.


Destacar que vam contar amb 12 jugadors i tots van ser molt importants en la rotació, que és una segona victòria que amb els temps que corren ens dona molta ilusió per seguir sumant i ja preparant el partit de la següent semana front al Benifaio.