Capçalera / Header

Gran Fase d'ascens del GranIdea Sénior Masculí en el seu primer any a la categoria Preferent

Una fase final on el Bàsquet Benigànim va passar d'assegurar la permanència a lluïtar per l'ascens a Categoria Autonòmica.

El capità de l'equip, Rubén Santana Boluda ens resumeix un poc la temporada en aquest video:

A continuació podeu llegir els resums i estadístiques que ha fet l'entrenador Jose Muñoz Català:

Descripció:CB Benigànim - NB Alzira (Preferent Ascens C1, Jornada 1).

Primera jornada de la fase d'ascens i davant de la nostra afició, teníem la visita d'un gran equip, l'Alzira, per moments es va fer un bon bàsquet pero no vam saber posar el nostre ritme i contra estos equips no es pot fallar, a l'inici del tercer quart ens vam posar a 6 punts, 31-37 peró varies errades i perdues de baló ens van penalizar en el marcador, hem d'anar a disfrutar i competir ja que este equip ha demostrat que sap fer-ho i molt bé.

GranIdea CB Benigànim-47 Alzira-77.
Parcials: 1quart: 13-24 2quart: 13-13 Al descans: 26-37 3quart: 11-23 4quart: 10-17 21-40 Van jugar: Andreu, Óscar 4p., Rubén S. 20p. 1 triple, Pablo V. 5p. 1 triple, Alex M. 2p., Paco 4p., Héctor 4p., Pablo S. 8p.

Próxima jornada viatjarem a Moixent el diumenge a les 19.

SP Moixent - GranIdea CB Benigànim (Preferent Ascens C1, Jornada 2)

Partit jugat en Moixent contra un gran equip, en el que podem llegir dos lectures del encontre, una gran primera part amb les defenses mixtes i un molt bon atac van fer un partit en molta igualtat, ens va penalitzar el no ser efectius en les transicions, 27-23 al descans. Una eixida erronea per part del nostre equip en moltes pèrdues de baló i sense efectivitat de cara al aro, se'ns va olblidar jugar en equip, i tot això va fer que el partit se'ns complicara en un mal tercer quart, 30-6, a l'últim vam tirar d'orgull peró massa tard,9-18. Cal mijorar en alguns aspectes globals per a poder disfrutar de lo que estem jugant.

Moixent-66 Granidea CBBenigànim-47 Parcials: 1quart: 13-14 2quart: 14-9 Al descans: 27-23 3quart: 30-6 4quart: 9-18 39-24 Van jugar: Miguel 6p., Óscar 4p., Andreu, Rubén S. 8p., Pablo V. 8p. 2 triples, Alex M. 6p., Alex D., Pablo S. 15p.

Destacar la bona recuperació d'Andreu i d'Alex D., esta setmana partit a casa contra Algemesí B, a les 19.

Descripció:
GranIdea CB Benigànim - CB Algemesí (Preferent Ascens C1, Jornada 3)

Tercera jornada de la fase d' ascens a autonòmica. Ens visita l'equip d'Algemesí en un partit en Benigànim que no va defraudar al públic assistent al pavelló. Partit molt dur i igualat amb dos equips en ganes de retrobar-se en la victòria, gran bàsquet desplegat per nosaltres que vam dominar en molts aspectes de l'encontre, al descans 28-29. Al retornar l'Algemesí pren un avantatge de 6 punts 47-53 però una gran defensa local va fer que l'últim quart acabara en 22-20. A falta de 44 segons anàvem 63-63 i una falta amb dos tirs i una antideportiva van fer que anàrem als tirs lliures. De 4 tirats vam fer el tir guanyador per Alex M.

Granidea CBBenigànim-64 Algemesí-B-63 Parcials: 1quart: 17-16 2quart: 11-13 Al descans: 28-29 3quart: 14-14 4quart: 22-20 36-34 Van jugar: Miguel 6p., Óscar, Andreu 5p., Rubén S. 11p., Pablo V. 7p. 1triple, Alex M. 14p. 1triple, Paco 4p., Pablo S. 17p.

Destacar la gran aportació de tot l'equip que va lluitar fins al final per a conseguir una victòria molt mereixcuda, el bon percentatge en la línea del tir lliure (18/26) i les poques pèrdues de baló. Pròxim partit a casa contra un gran equip, el Manises B.

GranIdea CB Benigànim - CBC Manises (Preferent Ascens C1, Jornada 4)

No ha sigut el millor partit en la part ofensiva pero en la parcela defensiva hem estat molt bé, hem sabut lluitar fins al final per a buscar les nostres opcions en un encontre molt igualat. A falta de 8 segons estàvem empatats a 43-43 , un atac nostre fa que Santana fasa la canasta guanyadora.

Granidea CBBenigànim-45 Manises B-43 Parcials: 1quart: 11-12 2quart: 6-5 Al descans: 17-17 3quart: 12-16 4quart: 16-10 28-26 Van jugar: Miguel 2p., Óscar, Andreu 1p., Rubén S. 10p. 2 triples, Pablo V. 12p. 3 triples, Alex M. 3p. 1triple, Paco 1p., Pablo S. 16p.

A destacar la línea competitiva que s'ha aconseguit, molt bona tasca de tot el equip, el dissabte un partit dur, anem a Carcaixent. A seguir fent història.

CSA Carcaixent - GranIdea CB Benigànim (Preferent Ascens C1, Jornada 5)

Descripció:Partit jugat a la localitat de Carcaixent front un gran equip al qual nosaltres des del principi vam eixir sense por i a disfrutar del partit, en un bon plantejament i ajustos defensius es va aplegar al descans guanyant de 19 punts. (17-36). En la segona meitat vam anar notant la plantilla curta que tenim però es va saber lluitar fins al final, amb la confiança que tindríem l'oportunitat si arribàvem al final en un avantatge que al final del partit així va ser.

Carcaixent - 49 Granidea CBBenigànim-54 Parcials: 1quart: 13-22 2quart: 4-14 Al descans: 17-36 3quart: 12-9 4quart: 20-9 32-18 Van jugar: Miguel 2p., Óscar 2p., Andreu 4p., Rubén S. 10p., Pablo V. 13p. 3 triples, Alex M. 6p. 2 triples, Paco 5p., Pablo S. 12p.

Destacar la participació i la piña del equip, a pesar d'un baix percentatge des del tir lliure, 38-17. Gran línea de treball i resultats en uns playoffs fantàstics. El dissabte últim partit a Ontinyent a les 19 de la vesprada.

MV Ontinyent - GranIdea CB Benigànim (Preferent Ascens C1, Jornada 6)

Desplaçament a Ontinyent per a jugar el nostre últim partit de la temporada a falta d'una jornada la qual descansem. Partit molt igualat que tan sols en el segon quart el Martínez Valls se'n va anar en dos ocasions de 10 punts, al descans 33-26. Una gran reacció per part nostra tant en defensa com en atac van fer retallar punts i fer un gran tercer quart, 13-22, tornàvem a aplegar on nosaltres volíem un últim quart igualats, fins l'últim segon, un triple del capi Santana i dos tirs lliures ens van donar la victòria final. Este quart 15-15.

Martínez Valls - 61 Granidea CBBenigànim-63 Parcials: 1quart: 11-14 2quart: 22-12 Al descans: 33-26 3quart: 13-22 4quart: 15-15 28-37 Van jugar: Miguel 10p., Óscar 4p., Andreu 4p., Rubén S. 13p. 2 triples, Pablo V. 5p. 1 triple, Alex M. 10p. 1 triple, Alex D. 3p. 1 triple, Pablo S. 14p.

Destacar la aportació del tot l'equip en tots els aspectes del joc, tant en defensa com en atac. La bona noticia de recuperar a Alex Demeuse que malgrat d'un mes sense jugar, ho va donar tot en la pista, donar l'enhorabona al Martínez Valls per la gran temporada que esta fent. Disfrutar, disfrutar i disfrutar el nostre lema, hem quedat tercers del nostre grup en uns playoffs impecables guanyant els quatre últims partits, gran temporada, gràcies a tots, vos trobaré molt a faltar. I love básquetbol.Amunt CBBENIGÀNIM.