Capçalera / Header

Nova etapa 2022-2023 per al Bàsquet Benigànim Sénior Masculí. Els alevins confirmen la seua gran progressió a Ontinyent

Després de dues grans temporades a preferent, el Sénior Masculí comença un nou projecte des de segona zonal amb jugadors joves.


El Bàsquet Benigànim guanya a Gandia i suma la tercera victòria de la temporada en segona zonal.


Després de dues profitoses i històriques temporades a preferent on el Sénior Masculí ha competit davant grans clubs de la Comunitat Valenciana i ha aconseguit ser finalista de la Copa Federació, el Bàsquet Benigànim inicia un nou projecte amb molts jugadors nous i, com sempre, amb tota la il·lusió per seguir oferint bon bàsquet al nostre poble.

Diumenge al migdia i just abans de les vacances de Nadal, els jugadors dirigits per Pablo Sanchis Mateu disputaven la vuitena jornada del Grup "D" de la segona zonal al Pavelló Municipal de Gandia.

El tècnic beniganí ens va comentar que va ser el partit més complet on tots els jugadors van aportar. Els dos primers quarts van ser molt igualats però els nostres aconseguien anar per davant inclús just abans del descans quan Matt Taylor #7 aconseguia anotar un gran triple que desfeia l'empat deixant el marcador en (25-28) a favor del Calafrut Benigànim.

El tercer quart va ser decisiu a favor dels nostres interessos, ja que amb el parcial de 10-21 favorable, el nostre equip jugà més tranquil i Pablo va repartir minuts i tots els jugadors van poder disfrutar jugant i anotant.

Finalment 45-59 per al Benigànim, davant un rival directe com és el Gandia que tenia el mateix número de victòries abans de començar i al que felicitem pel seu esforç.


L'escola de bàsquet confirma el seu gran moment i els alevins del Bàsquet Benigànim dirigits per Pablo Sanchis Mateu donen un gran pas en la seua formació.



El dissabte passat els alevins del Bàsquet Benigànim van disputar un nou partit de la Lliga de Tavernes. Un partit on els nostres continuen progressant com a equip. Tots defensen i ataquen amb criteri, alçant el cap per a passar a la companya o companys que estan millor posicionats per aconseguir cistella.

L'entrenador destacava que tots els jugadors volen que les noves incorporacions s'integren ràpid i els animen i són solidaris amb les lògiques dificultats del que comença a practicar un esport nou. 

Tot i que no és el més important, els nostres lideren la classificació amb els amics del Moixent i això sempre anima, però, com diu Pablo, el millor és l'ambient i companyerisme que hi ha a l'equip.

Moltes felicitats campiona i campions.