Capçalera / Header

C.B.BENIGANIM-LLOSA – C.B.GENOVES
El nostre senior aquest cap de setmana va disputar el seu segon partit de pre temporada contra un dels equips en el que s’enfrontarà en la lliga.
El partit va començar molt igualat, però el nostre senior en els minuts finals del primer quart sen  van anar en el marcador. El final del quart era de (23-12) a favor del nostre senior.
El segon quart va estar molt igualat, en el qual un equip i l’altre van fallar moltes canastes i  va ser un resultat al final del segon quart de (35-21) a favor del nostre senior, el qual portava un avantatja de 14 punts al descans.
El tercer quart el nostre senior va eixir un poc desconcentrat, el final del tercer quart va ser de (45-35).
En l’últim quart el nostre senior va deixar el partit obert al mal tercer quart, però l’últim quart seguiren igual i va fer passar una mala passada per que els remuntaren i els ficaren dos d’alt. Gràcies a Ruben Santana que quant van anar  les coses mal en el dos últims minuts va tirar de casta i va donar el partit al Benigànim amb els seus 5 punts al final.
El resultat final va ser de (53-48) en un partit, encara que van sofrir molt contra un gran equip com el Genovès que el tindrem enguany en la lliga.
Estadístiques: Emilio: 4 punts, Elo: 4 punts, Julio: 5 punts, Vicent: 6 punts, David: 1 punt, Llaganya: 8 punts, Rubén Santana: 13 punts, Saul: 2 punts,  Héctor Camus: 8 punts, Juanfe: 2 punts.