Capçalera / Header


RECORDEM LA FINAL , GRAN PARTIT IXE DIA.

 CRONICA DE LA FINAL DEL CAMPEONAT DE ESTIU 2012 BENIGANIM DEL PIREO- LES PERERES

Este cap de semana sa disputat la final del campeonat  d’estiu de Beniganim, que la jugaren Beniganim del pireo contra Pereres un gran equipas.
El partit va començar molt igualat  en intercanbis de canasta el primer cuart acabaren un punt dalt Pereres per el marcaor.

El segon cuart va ser de lo mateix molt igualat en intercanbis de canastes al final al descanso va ser de 23-24 a favor de Pereres.

Al descanso el partit es vea interesant el cual els dos equipos en la primera part habien luchat molt.
El tercer cuart va comensar igual am intercanbies de canastes, en el minut  6 Pereres sen va anar en el marcaor de 4 punts pero per protesta al arbit els pitaren dos tecniques i el partit se torna a igualar en el minut 4 Pereres va comensar anarsen i al final del tecer cuart  era de 38-45 a favor de Pereres.

El ultim cuart Beniganim del pireo tenia que anar a per totes, en algun momento del ultim cuart se ficaren a 4 punts pero en el poderio de Sergio vidal i carlos serrano no puguerem fer res el final del partit va ser de 56 a 69 a favor de Pereres.

Els millor del partit de part de Pereres foren Sergio Vidal: 22 punts i carlos serrano: 17 punts.
Per part de beniganim del pireo foren jordi Lloret: 27 punts I carlos Peris: 18 punts.

Nia que destacar la actuacio de Jordi Lloret que jugaba en el beniganim del pireo com a MVP del campeonat per la gran semifinal que va fer contra el Nou basket xativa i la gran final que va fer contra Pereres donat un recital am els seus 27 punts en la Final.