Capçalera / Header

CRONICA
      ALEVÍN-CP MARTÍNEZ VALLS

Aquest mati s'ha disputat la 3º jornada de la lliga. El nostre aleví jugava hui contra un rival del seu nivell.

El nostre aleví a començat molt bé amb una gran defensa i atac,  passant-se el baló i fent canastes. El resultat al final del primer període era de (8-3) a favor del nostre aleví.

El segon període, el equip no ha baixat el ritme i han seguit igual. El resultat al final del segon període era de (16-5) a favor del nostre aleví.

El tercer període, el nostres Alevins han passat per damunt del Martínez Valls (Ontinyent) fent una gran defensa i jugant molt bé en atac. Al descans el resultat era de (31-5) a favor del nostre aleví.

El nostre Aleví en el quart període ha baixat el ritme en atac però fent una gran defensa. El final del quart període era de (35-9) a favor del nostre aleví.

El quint període el nostre aleví va seguir en un nivell baix al de la primera part, en atac molt bé fent canastes, però en defensa baixant el ritme. El final del quint període (43-17) a favor del nostre aleví.

En l’últim període, el nostre equip a jugat molt mal i el nostre rival el Martínez Valls a fet un gran quart i han reduït el resultat. El resultat al final del partit era de (48-27) a favor del nostre aleví.

Gran victòria del nostre Alevin. El dissabte que bé viatjaran a Tavernes de Valldigna per a disputar el partit contra un equip del seu nivell.

ESTADÍSTIQUES:

Andreu Giménez: 19 punts, Andreu Mateu: 13 punts, Arnau: 4 punts, Lucia: 3 punts, Vicent: 3 punts, Sara: 2 punts, Mariam: 2 punts, Pau: 2 punts, Sergi: 0 punts, Nayara: 0 punts.