Capçalera / Header

RESULTATS DEL CAP DE SEMANA
17 I 18 DE NOVEMBRE DEL 2012
 
 
 
 
Prebenjamín 37-10 CB Tavernes.
 
Gran victòria del nostre prebenjamín, ja que foren superiors en el partit i tambe feren un gran partit el nostres xiquets. Poc a poc van millorant esperem que siga aixina. Este disabte que bé jugarem contra el NB Xátiva, animeuse a vore als mes chicotets.
 
Alevín 52-58 CB Tavernes
 
Derrota del nostre alevín, ja que jugaren a en una pista dificil per als notres, ja que no pugueren correr al contratac i mala defensa en el partit. Pero els xiquets poc a poc milloren i esperem que siga aixina. Este disabte que bé jugarem contra NB Xátiva, animeuse a vore al nostes xiquets.
 
Infantil 56-61 CD San Pedro Moixent
 
Derrota del nostre Infantil a Moixent en el primer amistos que juguen. Bones sensacions del nostres infantils ja que era un equip nou en xavals que no habien jugat mai un partit de basquet contra un club. El cap de semana que bé jugaran un partit pero en ca no tinguem equip.
 
Senior B 44-49 CD San Pedro Moixent
 
Derrota del nostre Senior a Moixent en el primer amistos que juguen. Bones sensacions del nostre Senior ja que jugaven el primer partit amistos de la temporada  al no jugar a cap lliga.
 
Senior A 66-64 CB Genovés
 
Primera victòria del nostre Sénior a la lliga ja que la primera jornada pergueren a Anna. Un partit molt emocionat en el que es va decidir en l'ultima jugada del partit. La semana que bé jugaran a Enguera per aconseguir la segona victoria de la lliga.
 
 
En els resultats se nota el bon treball que estan fent els notres entrenadors del club en cada equip, esperem seguir aixina i que la aficio per este deport a Benigànim aumente.