Capçalera / Header

RESUM

SÉNIOR A 58-64 CB IRIS CONTESTANO

El nostre sènior aquest cap de setmana va viatjar a Cocentaina, a casa del líder. Aquest partit era un difícil i el nostre sènior volia aconseguir la primera victòria.

La primera part del partit va ser molt igualada en intercanvis de canasta i molta por per part dels dos equips. Al descans el partit estava igualat. El nostre sènior estava efectuant un bon partit i no volien perdre en casa del líder.

La Segona part també va estar molt igualada i en els últims minuts, un mal arbitratge del arbits condemnaren al nostre equip a la derrota. Un final molt liat, ja que ens pitaren tècniques al final i això va fer que l’equip local s’enportara la victòria. El resultat va ser de (64-58) a favor del Cocentaina.

El nostre equip va fer tot el que va poder. La setmana que bé el nostre sènior jugarà a casa contra el colista el CB Manuel. Esperem que siga una victòria més.