Capçalera / Header

La crònica: Bàsquet Benigànim Benjamí - Misana Alberic

CRONICA
BENAJAMÍ 25-14 CD MISANA ALBERIC
  
El nostre equip este cap de semana s'enfrentava al CD Basquet Misana Alberic un equip que no havia guanyat en el la primera fase ningún partit.
El partit va començar molt igualat ja que els nostres en atac fallaven moltes canastes. Pero antes de anarsen al descans els nostres agarraen un poc de renta. El resultat al descans era de (15-8) a favor del nostres benjami molt superior pero poc de acert.
La segona va seguir igual amb el nostre equip molt superior pero poc de acert a la canasta pero el ultims minuts va apretar i va agarrar un poc mes de renta. El final el partit el resultat era de (25- 14 a favor dels notres benjamins.
Donarlos la enhorabona als nostres per conseguir la primera victoria de la segona fase, i dels del club molt contents amb l treball del entrenador i les ganes dels xiquets. La semana que be viatjaran a tavernes per a jugar el segon partit de la segona volta. Molta sort i a guanyar.
ESTADISTIQUES:
Pau Martínez (8 punt), Marc (- punts), Marta (8 punts), Andrea (- punts), Nayara (- punts), Juan (- punts), Sergi (- punts), Pablo (8 punts), Ivan (- punts), Alex (- punts).