Capçalera / Header

Anna va ser el primer rival del Sènior "B" en la pretemporada

Carlos Cuquerella, jugador del C.B. Benigànim Sènior "B" ens conta com va veure el debut del seu equip en la pretemporada.

Carlos Cuquerella (Benigànim - Enguera 2014/2015).
"Donç primer que res hi ha que dir que Oscar, que es l'entrenador no va vindre al partit, per tant Sergio es va fer càrrec de dirigir l'equip. quan estava fora del camp, entre quarts o en temps morts, ell prenia totes les decisions i dirigia l'equip. Quant estava ell jugant, jo l'ajudava fent algun canvi per a que ell no tinguera que estar pendent de tot.

El partit va començar amb Guarner, Pablo, Mateu, Luis i jo (Carlos) com a inicial. En el primer quart vaig fer 3 faltes cosa que va suposar que estiguera tot el segon quart i mig tercer a la banqueta. Ells es van dedicar a provar de 3 pero en feien molt poques. Jo diria que 2 de cada 10 màxim, pero com que nosaltres no tenim altura ni gent amb força perque som un equip molt jove, ens agafaven la majoria dels rebots i ens jugaven prou fàcil baix de canasta. Nosaltres vam jugar bàsicament al contratac i vam defendre en zona 3 dins i 2 fora, per a compensar la falta de força i altura. 

Els dos primers quarts van estar prou igualats, crec que vam arribar al final del segon quart 12 punts per darrere. El tercer i el quart van ser prou desastrosos. I vam acabar perdent per més de 30".

El resultat final va ser 76-42 però s'han de traure conclusions positives tenint en comte que més de la meitat de l'equip és de categoria júnior, era el primer partit i a més hi havia baixes.

Felicitar a l'autor del resum Carlos Cuquerella, qui fa un gran anàlisis d'aquest primer partit. Fins el pròxim Carlos.

Autor: Carlos Cuquerella
Foto: Benicadell Esportiu