Capçalera / Header

El Sènior "B" no pot traure res positiu de la seua visita a Ribarroja

El "Jovens B" es va mostrar molt superior en tots els aspectes del joc i amb més ofici que el nostre jove conjunt sènior que "caigué" (81-23)

Els jugadors convocats per al partit van ser: Sergio, Miguel, Luis, Carlos, Mateu, Vicent Vidal, Gonzalo, Pablo, Guarner i Juanjo.

Van agarrar els cotxes son pare de Pablo, Sergio i Vicent, per desgràcia un dels tres cotxes va arribar tart i alguns jugadors van arribar al descans de l'encontre.

El partit no va tindre massa història ja que l'equip de Ribarroja sigué superior i amb molts anys de rodatge, tot el contrari que els nostres que encara tenen molt de marge de millora. El comportament per part de tots els jugadors va ser correcte exceptuant el d'un jugador visitant que incomprensiblement agredí a Gonzalo, davant la pasivitat de l'àrbitre, Miguel va decidir entrar a la pista a interesar-se per l'estat del nostre jugador i això va provocar una tècnica en contra dels nostres interesos.

Animar des d'ací al nostre equip, donar-los l'enhorabona per l'esforç i aconsellar-los que siguen constants i treballant units.