Capçalera / Header

El Benigànim guanyà al líder VDB Algemesí (61-41) i continua invicte

Un partit molt trabat amb continues interrupcions on els nostres foren més efectius.

Es presentaven els dos equips amb l'alicient de ser dos dels tres equips (també CSA Carcaixent) que encara no han perdut al grup "E" de la Segona Zonal (FBCV).

Així les coses el primer quart començà amb moltes ganes per part dels dos equips i encert en la linia exterior. Matt va ser el protagonista amb tres triples que permitia als de Costera avançar-se en el marcador, però els de la Ribera Alta contestaven. El pívot quatretondí Paco Granchel tancava amb cistella aquest quart (16-12).

Baixa anotació al segon quart (7-5) amb impresicions per part dels dos, pèrdues de baló, inclús en forma de "passos" i els nostres baixant el percentatge de tirs lliures. Així les coses es va arribar al descans amb (23-17).

La segona part continuà amb el joc molt parat i moltes faltes, el capità Vicent Mahiques es va estrenar amb dos punts i els germans Granchel asumiren la responsabilitat anotadora. Un triple d'Héctor Camús tancava un igualat tercer quart (40-34).

L'últim quart arrancava igual que acabà el tercer amb un altre triple de Camús que a més en convertiria altres dos. Això juntament amb els rebots ofensius del nostre Sènior "A" i una bona defensa permitiren distanciar-se als beniganins faltant quatre minuts per acabar. Al remat (61-41) un resultat pot ser un poc enganyós ja que el VDB Algemesí va donar mostres de qualitat, des d'ací aprofitem per felicitar-los.

L'assignatura pendent per part nostra continuen sent els tirs lliures (un baix 8/28). S'ha de treballar aquest aspecte perquè en altres partits es necessitarà augmentar el percentatge per tal de guanyar.

Pròxim partit dissabte que ve a La Font de la Figuera (2-2) a les 18:30 hrs.

Informació i fotos: Carlos "Costera"
Twitter en directe: Joan Esteve.

---La crònica de la victòria a Moixent (48-59).