Capçalera / Header

El Benigànim s'estrena amb victòria sobre el Montemar en el retorn a Primera Zonal

Nova temporada i tornen els resums i cròniques dels partits de lliga per al primer equip. Per primera vegada ens enfrontàvem al C.A. Montemar, club clàssic a La Comunitat Valenciana amb una gran cantera darrere que l'alimenta i el fa tindre molts èxits formant joves jugadors. Bona mostra d'això és el rival del passat dissabte, equip molt jove molt ben guiat per uns pocs jugadors més veterans.

L'aler-escorta Rubén Santana ens comenta com va veure l'estrena lliguera al grup "D" de Primera Zonal:

"Partit durísim i molt molt treballat, Montemar un equip compensat amb bon tir de 2, linea exterior jove i ràpida i un "Center" de lo millor que veurem en la lliga, primera part amb moltes imprecisions nostres, feien pressió a tota la pista i vam encandenar uns errors consecutius que ens van posar 10 baix, abans del descans vam poder arreglar el marcador i deixar-lo en menys 7".

"El pas pels vestuaris ens va sentar molt bé i amb cor i treball vam arribar a igualar el marcador a l'últim periode, i a partir d'eixe moment igualtat màxima fins al final i on vam poder guanyar d'1 punt, ells van tenir la última però no van anotar".

El míster Carlos Moscardó ens comentava:

"El partit el guanyem per ganes i fe...ells eren física i tecnicament millors, pero tinguent gent experimentada, estant units i amb molt de cor,...varem guanyar".

Com ja vam dir en la retransmissió en directe al nostre twitter (@CBBeniganim) gràcies a Joan Esteve, volem felicitar al rival pel gran espectacle oferit i, per suposat, a la gran afició que una vegada més, acudí per a animar als nostres en un gran ambient.