Capçalera / Header

El Calafrut Benigànim conclou la primera volta de la lliga amb victòria davant Muro Negre

El Sénior "B" Calafrut Benigànim també s'enfrontà davant el Muro "Blanc" al qual no va superar la setmana passada.

Els beniganins, després de guanyar a casa al Muro Negre en la que va ser la segona victòria de la temporada, es desplaçaren a Muro per a jugar davant el "Blanc", el qual va ser clarament superior, malgrat el bon inici de partit.

Així ens ho contava l'aler #24 Héctor Soler Gallego:

Al primer quart, el Beniganim va eixir sabent que el partit estava en una bona defensa, i així es va desenvolupar. Bons atacs de possesió llarga i algunes contres ràpides van fer que ens mantinguérem en el partit.

Pero al segon quart una baixada en el ritme defensiu i el gran encert anotador del Muro, especialment desde la línea de tres, van fer que l'avantatge fos molt abultat a la mitja part.

La resta de partit vam aprofitar la relaxació del Muro per intentar arrimar-nos tot el possible en el marcador, pero el Muro "Blanc" amb rotacions i un gran joc de moviment de baló va saber controlar la resta de partit.

De la mateixa manera, #2 Àlex Sempere Aguilar ens comentava:

Final de la primera volta i finalitzem amb un equip més fort tan mental com físicament.
Foren quatre grans periodes, on l'equip ho va donar tot.

Al primer periode es finalitzà amb un resultat de 19-16. Tant el nostre equip com el rival eixírem amb una mentalitat de donar-ho tot. Hi hagué una bona defensa i bons contraatacs que finalitzaven en cistella.

El segon periode fou el periode clau, durant els primers tres minuts continuàrem amb la mateixa dinàmica, però a partir d'ells baixàrem el ritme, cosa que aprofità l'equip contrari per ficar-se 30 per dalt.

Però no fou excusa per baixar el braços, teníem fam i ganes i al tercer quart eixírem en les mateixes ganes que al primer i guanyàrem el quart, però no fou lo suficient per a poder recurtar eixa diferència.

I aquesta setmana arrancava la segona volta amb un nou desplaçament, aquesta vegada a la veïna localitat d'Albaida on l'equip caigué derrotat. Ens ho conta #2 Àlex Sempere Aguilar:

Començament de la segona volta i comencem amb una mala dinàmica.

L'equip isqué sense eixa actitud que mostrà contra el Muro.

Ens faltaren ganes de córrer i jugar amb equip, i això li afegeixes el poc encert al tir lliure (20 tirs fallats), acabà amb un resultat a favor de l'Albaida.

Si que és veritat que l'equip al segon quart, paregué que despertara eixa actitud i ganes de jugar i d'estar perdent de nou punts, empatà el partit, i anàrem al descans amb un resultat de 29-29.

Però en compte de seguir la dinàmica, tornàrem a disminuir la intensitat i acabàrem el partit amb un resultat de 53-44.