Capçalera / Header

Abel Ferri Barranca no renova com a entrenador del primer equip

El nostre entrenador del primer equip, no pot continuar per situacions laborals. 


Abel Ferri Barranca no renova com a entrenador del primer equip després de dos anys somiats al nostre club. La Junta del CB Beniganim i tots els jugadors que han tingut el plaer de poder conéixer-lo, volem agraïr tot el treball que ha realitzat durant aquestes dos temporadas, aconseguint 2 ascensos consecutius i situant al primer equip a la categoría de preferent. 

Abel no sols s’ ha implicat a la labor d’ entrenador, sino que ens ha ajudat a impulsar la nostra cantera i a donar-nos idees per a seguir creixent com a club. A més s’ ha guanyat la confiança de tots el jugadors i de totes les persones en les cuals ha pogut treballar, ja que sempre ha aportat el màxim en aquest club, ja siga donant-nos idees o aportant-les directament.

Per tot el anterior esmentat, moltes gràcies Abel per formar part d’ aquest club i per formar una gran familia que ha millorat i progressat, gràcies al teu esforç i tota la dedicació que has emprat. 

Encara que Abel no puga continuar com a entrenador al primer equip, seguirà amb nosaltres per a seguir aportant idees i ajudant a la Junta del nostre club. 

MOLTES GRÀCIES ABEL!!