Capçalera / Header

Héctor Soler renova una temporada més amb el Bàsquet Benigànim

 


Héctor, format al Bàsquet Base del nostre club no ha dubtat a l'hora de continuar gaudint d'aquest esport a Benigànim.

Ací teniu l'entrevista que li hem fet per a celebrar la seua renovació:


Hola Héctor, com estàs?

Què estàs fent actualment? (treballes, estudies…).

Molt bé, doncs actualment estic treballant donant classes d’anglès ací a Benigànim. Ens ajudes a conèixer la teua biografia esportiva?? Exemple:


Héctor S: Vaig començar amb 8 anys a jugar a bàsquet i llevat d’una temporada que hem va vindre la vena futbolera no he parat de jugar a bàsquet. I sempre al C. B. Benigànim, encara que dos anys vaig jugar a l’equip universitari de la Universitat Jaume I. De menut també vaig fer karate, m’agrada molt fer esport, sobretot esport d’equip. Comencem l’entrevista:


1. Recordes com vas descobrir el bàsquet?


Héctor S: Món tío Rafa va ser el que hem va dir que anara a provar a la nova escola de bàsquet que ell i més gent havien tirat endavant. I amb un entrenament em vaig adonar que era el meu esport i ja no he parat de jugar. 2. A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments? 


Héctor S: Si no recorde mal crec que va ser amb 8 anys i els primers entrenaments eren molt divertits. Molts dels que formaven l’equip mai havien tocat un baló de bàsquet i els entrenadors que vam tindre al principi vam saber com introduir-nos sense que fora pesat. 
3. Quin va ser el teu primer entrenador? 


Héctor S: Rafel Gallego Vila, ell va tindre la culpa d'aquests 18 anys de bàsquet i que continuen. 4. Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes? 


Héctor S: Actualment jugue al C. B. Benigànim i ocupe la posició d’ala pivot. 5. Què és el que més t’agrada del teu club?


Héctor S: Es complicat d’explicar, quan portes tants anys al mateix equip has vist molt. Ha hagut anys bons i anys roïns i crec que això és el que m’agrada, que a pesar d’haver anys on l’equip pareixia que anava a desaparèixer la gent amb compromís ha demostrat que este mort està molt viu. I veure el que hem conseguit i on està ara el club crec que és el que fa del C. B. Benigànim un club especial. 6. Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius?


Héctor S: Acabar un partit i que les meves cames no m’abandonen jajajajaja. Desde fa uns anys he patit dels bessons i ara mateixa estic centrat en tornar a jugar sense por a lessionar-me. 7. Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?

Héctor S: El Valencia Bàsquet i Los Angeles Lakers són els equips que més m’agraden. Jugadors actuals que m’agraden són velles glòries guerres com Carmelo Anthony i el que crec que és dels millors jugadors que he vist LeBron James8. A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?


Héctor S: M’agrada molt veure el futbol i de vegades veig altres esports però pocs. Com el bàsquet res.9. T’agrada llegir? Quin és l’últim llibre que has llegit?


Héctor S: Sí sempre m'ha agradat llegir en especial novel·les gràfiques, l’última que m'he llegit es diu "El Buscon de Indias". 10. T’agrada el cinema? Quina és l’última pel·lícula que has vist? I quina és la teua pel·lícula favorita?


Héctor S: M’encanta el cine, veig molta pelicula i series de televisió. L’última que he vist es la de El Rey Proscrito. Elegir una película es molt difícil però crec que hem quede amb La princesa Mononoke. 11. Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet?


Héctor S: Que mire als grans jugadors de bàsquet tan antics com actuals. Per a mi van ser una gran inspiració i veure-los jugar va ser el que em va fer seguir amb aquest esport. 12. És la primera vegada que col·labores en la web? Què és el que més t’agrada de les reds socials?


Héctor S: Crec que sí, crec que és una gran ferramenta que ens permet conèixer moltes coses i ens fica més prop de gent que abans sols veies a la televisió. Bé Héctor, moltes gràcies per participar a la web i per haver-nos dedicat el teu temps. Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et desitgem molta sort en el futur.