Capçalera / Header

Óscar Ramírez continua una temporada més al Bàsquet Benigànim



Coneix un poc més al jugador del Bàsquet Benigànim, Óscar Ramírez, i membre de la Junta Directiva amb l'entrevista que li hem fet a continuació.


Hola Óscar, com estàs?

Què estàs fent actualment? 

Óscar R: Treballe

Ens ajudes a conéixer la teua biografia esportiva?


Jugador:

-2004 a 2007, CB Beniganim

-2007/2008, NB Xativa

-2008/2009, NB Xativa - CB Alginet

-2009 a 2011, NB Xativa

-2011/12, CB Aldaia i després NB Xativa

-2012 a 2015, NB Xativa

-2015 a 2020, CB Beniganim


Entrenador:

-2012 a 2015, CB Beniganim

-2014/2015, NB Xativa


Comencem l’entrevista:

1. Recordes com vas descobrir el bàsquet?


Óscar R: La veritat que tot va ser idea de Carlos Moscardó el fill de "Costera". Anàvem junts a classe i em va dir que pujara a provar.


2. A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments?


Óscar R: Vaig començar si no m'enganye al 2004 quan es va fundar el club. La veritat que ens ho passàvem molt bé i per això he seguit amb el món de la cistella.


3. Quin va ser el teu primer entrenador?


Óscar R: Pues la veritat que no ho se cert, pero recorde la meua etapa a la cantera de Benigànim tindre d'entrenadors a (Enrique Gilbert, Jordi, Rafa Gallego i Paco).


4. Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes?


Óscar R: Actualment estava jugant amb els dos Séniors de Benigànim anava alternant i la posició meua es la de pívot pero no m'agrada ficar-li nom al lloc de jugar cadascú, jo pense que cadascú juga on més a gust juga i millor fa la funció.


5. Què és el que més t’agrada del teu club?


Óscar R: El bon rollo que hi ha entre jugadors, entrenadors i sobretot la Junta directiva. Entre tots fem que les coses siguen més fàcils i els resultats es veuen durant estos últims anys.


6. Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius?


Óscar R: La veritat que ja que sóc membre de la junta directiva el més important és disfrutar i competir i tot això ens portarà al camí de créixer com a club i estar a nivell de clubs grans.


7. Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?


Óscar R: Bé, jo soc Culé, del Barcelona, i la veritat que els jugadors que més m'impressionen són Nicola Mirotic i Luka Doncic però jo sempre diré que per a mi el millor és Pau Gasol.


8. A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?


Óscar R: Com he dit abans, sóc del Barcelona i la veritat que ells són un club amb molts deports, així que intente seguir-ne molts. Encara que m'agrada molt vore les Olimpiades.


9. T’agrada llegir? Quin és l’últim llibre que has llegit?


Óscar R: No magrada llegir, lo únic la premsa deportiva.


10. T’agrada el cinema? Quina és l’última pel·lícula que has vist? I quina és la teua pel·lícula favorita?


Óscar R: La veritat que el cinema sí que m'agrada. Pel·lícules no solc voren massa en aquest moments, però séries sí ( Juego de Tronos, Vikings, Lost).


11. Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet?


Óscar R: La veritat, crec que no hi ha molt que dir-li a un xiquet/a, crec que és millor que vinguen, proven el món de la cistella i ells ho sabran. És un esport que plena i és divertit i interessant.


12. És la primera vegada que col·labores en la web? Què és el que més t’agrada de les reds socials?


Óscar R: Jo crec que no és la primera vegada que participe en la web pero és important fer-ho per a que et coneguen i sobretot ensenyar-los que si es treballa individualment i colectivamente es pot arribar lluny.



Bé, Óscar, moltes gràcies per participar a la web i per haver-nos dedicat el teu temps. Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et desitgem molta sort en el futur.


Óscar R: Gràcies.