About Me

Óscar Ramírez continua una temporada més al Bàsquet BenigànimConeix un poc més al jugador del Bàsquet Benigànim, Óscar Ramírez, i membre de la Junta Directiva amb l'entrevista que li hem fet a continuació.


Hola Óscar, com estàs?

Què estàs fent actualment? 

Óscar R: Treballe

Ens ajudes a conéixer la teua biografia esportiva?


Jugador:

-2004 a 2007, CB Beniganim

-2007/2008, NB Xativa

-2008/2009, NB Xativa - CB Alginet

-2009 a 2011, NB Xativa

-2011/12, CB Aldaia i després NB Xativa

-2012 a 2015, NB Xativa

-2015 a 2020, CB Beniganim


Entrenador:

-2012 a 2015, CB Beniganim

-2014/2015, NB Xativa


Comencem l’entrevista:

1. Recordes com vas descobrir el bàsquet?


Óscar R: La veritat que tot va ser idea de Carlos Moscardó el fill de "Costera". Anàvem junts a classe i em va dir que pujara a provar.


2. A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments?


Óscar R: Vaig començar si no m'enganye al 2004 quan es va fundar el club. La veritat que ens ho passàvem molt bé i per això he seguit amb el món de la cistella.


3. Quin va ser el teu primer entrenador?


Óscar R: Pues la veritat que no ho se cert, pero recorde la meua etapa a la cantera de Benigànim tindre d'entrenadors a (Enrique Gilbert, Jordi, Rafa Gallego i Paco).


4. Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes?


Óscar R: Actualment estava jugant amb els dos Séniors de Benigànim anava alternant i la posició meua es la de pívot pero no m'agrada ficar-li nom al lloc de jugar cadascú, jo pense que cadascú juga on més a gust juga i millor fa la funció.


5. Què és el que més t’agrada del teu club?


Óscar R: El bon rollo que hi ha entre jugadors, entrenadors i sobretot la Junta directiva. Entre tots fem que les coses siguen més fàcils i els resultats es veuen durant estos últims anys.


6. Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius?


Óscar R: La veritat que ja que sóc membre de la junta directiva el més important és disfrutar i competir i tot això ens portarà al camí de créixer com a club i estar a nivell de clubs grans.


7. Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?


Óscar R: Bé, jo soc Culé, del Barcelona, i la veritat que els jugadors que més m'impressionen són Nicola Mirotic i Luka Doncic però jo sempre diré que per a mi el millor és Pau Gasol.


8. A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?


Óscar R: Com he dit abans, sóc del Barcelona i la veritat que ells són un club amb molts deports, així que intente seguir-ne molts. Encara que m'agrada molt vore les Olimpiades.


9. T’agrada llegir? Quin és l’últim llibre que has llegit?


Óscar R: No magrada llegir, lo únic la premsa deportiva.


10. T’agrada el cinema? Quina és l’última pel·lícula que has vist? I quina és la teua pel·lícula favorita?


Óscar R: La veritat que el cinema sí que m'agrada. Pel·lícules no solc voren massa en aquest moments, però séries sí ( Juego de Tronos, Vikings, Lost).


11. Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet?


Óscar R: La veritat, crec que no hi ha molt que dir-li a un xiquet/a, crec que és millor que vinguen, proven el món de la cistella i ells ho sabran. És un esport que plena i és divertit i interessant.


12. És la primera vegada que col·labores en la web? Què és el que més t’agrada de les reds socials?


Óscar R: Jo crec que no és la primera vegada que participe en la web pero és important fer-ho per a que et coneguen i sobretot ensenyar-los que si es treballa individualment i colectivamente es pot arribar lluny.Bé, Óscar, moltes gràcies per participar a la web i per haver-nos dedicat el teu temps. Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et desitgem molta sort en el futur.


Óscar R: Gràcies.Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

qbaufxr70g ha dit…
We are a Local family-owned Commercial Metals firm that prides ourselves in providing expert metal fabrication services to our shoppers nationwide. From preliminary contact to delivery of a finished solution, we goal to completely fulfill the needs of Heated Blanket the customer with quality products and services. To overcome this effect, the producer should expertly overbend the material so that it recoils and comes back into the specified position. Although advanced designs are of aesthetic value, they have a tendency to increase value of|the worth of} manufacturing.