Capçalera / Header

El Bàsquet Benigànim canvia de colors coincidint amb el debut del primer Sénior Femení del club




L'Spachem Benigànim Sénior Femení debutarà al Genovés amb la nova imatge corporativa del club. 

Tothom recordarà sense dubte aquest any 2020, un any trist, molt trist per a tots els amants de l'esport en general i del bàsquet en particular quan ens assabentàvem del desgraciat accident que va tindre el mundialment conegut Kobe Bryant que juntament amb la seua filla Gianna de 13 anys i altres set persones, perdien la vida en un accident d'helicòpter a Califòrnia (EUA). 

Setmanes després, el món es quedava paralitzat amb la pandèmia provocada per la COVID 19. Una crisi sanitària que ens ha canviat la vida. Una crisi que s'ha emportat moltíssimes vides per tot el món, el nostre poble també va patir durament les conseqüències d'aquest virus amb nombrosos contagis, seqüeles físiques i psicològiques i fins i tot la mort d'alguns veïns.

Però en aquests temps de confinament des del club hem treballat en equip, hem unit energies, il•lusions, nous projectes, amb l'objectiu de seguir avant, perquè hem de continuar el nostre camí. Durant aquests mesos s'ha treballat molt des de la Junta i aquell equip femení que es va formar al 2014 amb gran treball d'Óscar Ramírez i la bona voluntat de les jugadores del poble com Andrea Miret, Sandra Soler , Meritxell Gámez, Clara Sanjuan, Mariam Arnaiz, Azucena Llopis i Mireia Moscardó més la incorporació de Yvette Vidal, Inés Sáez,  Lucia Moral i Ainhoa Palmer  han fet possible que el primer equip Sénior Femení hui puga debutar en competició oficial.

Aquest és el primer gran motiu d'aquest canvi de colors, d'aquest canvi de pell, d'aquesta #MentalitatMamba amb la qual volem identificar-nos per tal de potenciar la l'esport femení a Benigànim. 

L'Spachem CB Benigànim Sénior Femení estrena la nova pell del nostre club i ho fa dissabte 31/10/2020 en un pavelló molt especial, a un poble que respira bàsquet, formació, inclusió, a un club on ens volem mirar i inspirar, al Genovés podrem vore un gran partit on coincidiran moltes amigues i amics.

Molta sort i llarga vida al Bàsquet Benigànim Femení.