Capçalera / Header

Bon inici de 2023 per al Calafrut Bàsquet Benigànim sénior masculí

El Bàsquet Benigànim aconsegueix sumar dues importants victòries davant El Verger i Cullera, rivals directes.

CB Teulada - Calafrut Bàsquet Benigànim (07/01/2023).

El Benigànim va eixir a pista molt gelat i sense idees, els alacantins ens van endosar un contundent (10-0) que posava les coses complicades. Al segon quart la distància va augmentar tot i que el Benigànim intentava entrar al partit per tal de competir-lo. Al descans (41-22).

Al tercer i últim quart el joc va millorar però el mal inici condenà al Calafrut Bàsquet Benigànim que no va poder remuntar.

El tècnic, Pablo Sanchis Mateu ens comentava que aquest mal inici va ser clau, com també el fet de no poder entrenar amb regularitat i haver estat les festes nadalenques pel mig. Però ens comentava que es queda amb la reacció del seu equip i haver-se acostat en el marcador. Al final del partit (66-57) a favor del Teulada.

Calafrut Bàsquet Benigànim - CB Pego (15/01/2023).

El Benigànim va començar bé el partit però el rival demostrà per què va coliderant el grup junt amb l'Olleria, al final d'aquest primer periode (12-15). El tècnic Pablo ens comentava que els nostres van comentre alguns errors i van donar segones oportunitats al rival que van permetre que els visitants augmentaren la diferència. Al descans (21-26).

El tercer quart va començar amb la mateixa tònica, molt bona defensa però sense capacitat d'anotació. Al final d'aquest periode (28-41) que deixava la situació complicada però no impossible.

A l'últim quart es va produïr un desagradable incident que va involucrar a jugadors dels dos equips amb i va donar una mala imatge. El club ja ha deixat clar que actituds com aquestes no es poden tolerar ni es poden repetir.

Al final del partit (40-51) a favor del Pego. L'equip prepara ja el seu desplaçament al Verger, rival directe empatat a victòries amb els nostres. El tècnic espera recuperar als jugadors que no van jugar, Aaron, Jose i Vicent V.

El Verger - Calafrut Bàsquet Benigànim (22/01/23).

Partit disputat en pista a l'aire lliure en la que va fer un fred important però que no va ser obstacle per a entrar bé al partit i fer un gran parcial (12-23). Els posteriors periodes van ser guanyats pel Verger, però els alacantins no aconseguien posar-se per davant malgrat els rebots ofensius i els punts aconseguits en segones oportunitats. Al final, victòria, la quarta de la temporada (47-50).

La pròxima setmana, desplaçament a Cullera, rival directe i inici de la segona volta, on el tècnic espera vore en l'equip la progressió esperada.

CB Cullera - Calafrut Bàsquet Benigànim (28/01/23).

Partit que comença amb defensa individual i amb un primer parcial igualat (13-13). Al segon quart continua la mateixa tònica però els locals aconsegueixen bon avantatge per arribar al descans (27-21) en contra. A la segona meitat el tècnic Pablo Sanchis Mateu fa uns ajustos defensius i aconseguim traure profit amb un increible parcial favorable (2-11). A l'últim quart, de nou el Cullera es posa per davant i s'arriba al final amb molta emoció. Faltant poc i amb 1 punt baix Fede Vinyes Ortolà #12 aconsegueix una canasta que seria clau. Encara quedava temps per a que el Cullera tinguera un últim llançament per a guanyar però els beniganins fan una gran defensa i aconsegueixen guanyar.

El tècnic es mostrava satisfet perquè "teníem dues baixes importants, Aaron i Óscar" però l'equip demostra sobreposar-se a les adversitats i aconseguir una victòria important.

La setmana pròxima partit a casa, difícil davant el Tavernes.