Capçalera / Header

Els partits del Sénior Masculí amb Moixent, Albaida, NB Alcoi, Aielo de Malferit i Vallada

 


A continuació, un dels nostres jugadors amb més experiència, tot i la seua joventut, Gonzalo, ens porta la segona tanda de resums dels partits del nostre Sénior Masculí. 

CB Benigànim - SP Moixent (12/11/23)

El partit contra Moixent, la realitat és que va tindre aspectes positius i negatius, vam aconseguir competir contra gent veterana, amb molts anys de bàsquet darrere i no hi ha que perdre el cap, nosaltres som un equip format amb gent jove, inclús gent que aquesta temporada és el seu 2n any jugant a bàsquet, i els veterans saben molt bé com treure’t del partit si no tens les idees clares, i ho vam pagar car. Una llàstima no acabar este partit amb una victòria ja que considere que vam competir de tu a tu fins el moment de desconnexió, també ens quedem en lo aprés i cada partit és una lliçó nova per als nostres joves. Resultat final: 39-58.

CB Albaida - CB Benigànim (18-11-23)

El desplaçament a Albaida, la veritat que ha sigut l’únic partit que no em pogut competir en ningun moment, sempre darrere en el marcador i amb una sensació d’impòtencia permanent. Si tenim que treure algo positiu d’eixe partit diria que vam mantindre una molt bona actitud sense perdre els nervis i més sabent que ens van superar de principi a final. El resultat final va ser 80-38.

CB Benigànim - NB Alcoi (26/11/23)

Alcoi, contra ells va aplegar la primera victòria a casa, la segona victòria d’esta temporada. Teníem moltes ganes de poder celebrar una victòria a casa amb la nostra gent, i el partit va ser molt emocionant ja que vam acabar 35-32.
El partit va tindre dos factors fonamentals per a poder guanyar, defendre i aconseguir que no encistellaren, i ho vam aconseguir, ja que és molt complicat deixar a un equip a 32 punts i crec que és tot gràcies al treball i la constància dels nostres, expèriencia que sols s’aprén jugant partits. L’altre factor va ser l’atac, vam aconseguir anotar d’una manera molt ràpida amb transicions ràpides, rebots defensius i desplaçaments en llarg que van acabar en punts per a nosaltres, partit molt competit que al final es va decantar a favor nostre.

CB Pepe Sánchez - CB Benigànim (02/12/23)

Contra Aielo de Malferit, va arribar la tercera victòria de l’any. Un partit competit i dur amb factors extraesportius, provocats pels jugadors de l’Aielo, vam mantindre el nostre objectiu fixe fins el final i no se’ns va escapar la victòria que al final era el nostre objectiu, vam ser superiors en atac, en defensa i en actitud. Cal agraïr l’ajuda dels nostres Juniors Ivan i Sergi que van ser molt importants tant en defensa com en atac, victòria amb mal sabor de boca degut a una sanció d’un dels nostres, va caure en la provocació d’un jugador de l’Aielo, una de tantes, que va desencadenar la mala reacció del nostre jugador, però el partit ja estava acabat i la victòria ja és nostra i això no ens ho podran llevar. Resultat final 54-58.

CB Benigànim - CB Vallada (17/12/23)

Vallada, l’últim partit de l’any i a casa. 
Volíem brindar un altra victòria a l'afició, però sabíem que era complicat degut a les baixes dels nostres, amb les quals no vam poder afrontar el partit. Tot i així, vam competir de tu a tu tot el partit i fins el final vam estar ahí gràcies a la nostra defensa, però l’atac no ens va acompanyar i vam fallar més canastes de les que deuríem si volíem celebrar una altra victòria, que per desgràcia se’ns ca escapar. Esperem aprofitar el descans i recuperar efectius i continuar millorant amb esforç i amb moltes ganes per seguir, ja que queda molt per davant. Resultat final 36-50.

Moltes gràcies a l'autor del resum Gonzalo. Ara, l'equip dirigit per Matt Taylor, qui també juga de base, descansa per les festes de Nadal i tornarà ja en 2024 per afrontar els dos últims encontres de la primera volta, primer al Genovés i després a casa davant de La Font d'en Carròs el dia de la "foguerà" de La Beata Inés.