Capçalera / Header

CRONICA

PREBENJAMÍN 11-61 NB XATIVA

El divendres passat es va disputar el partit entre el nostre prebenjamí i el nou bàsquet Xàtiva. Un partit en el qual teniem 3 baixes ( Juan, Miguel, Sergi).

El partit va començar bé, el equip va jugar bé en atac i amb bona defensa en tota la primera part. El resultat al descans era de (7-27) a favor del equip visitant.

En la segona part el nostre equip ja no va jugar tant bé, perque l’equip visitant en defensa va estar intens i el nostre equip no va poder fer res. A més, va estar molt fí de cara a canasta. El final del partit era de (11-61) a favor de l’equip visitant.

L’equip va fer un gran partit al ser el primer equip al que van clavar punts a un gran equip com el NB Xàtiva que va primer a la lliga. Bones sensacions dels nostres xiquets.

ESTADÍSTIQUES:

Sandra: ( 0 punts), Pau: ( 7 punts), makxym: ( 0 punts), Sergi: ( 3 punts), Pablo: ( 0 punts), Alex: ( 2 punts).