Capçalera / Header

Acaba la temporada 2022/2023 amb el Campus d'estiu, amb el Bàsquet 3x3 i amb novetats per a la pròxima temporada

 


El Club Bàsquet Benigànim prepara ja la nova temporada amb la promoció per a formar nous equips i la campanya per a col·laboradors/es.

Portes Obertes per a formar equips i Campanya per a col·laborar amb el Bàsquet Benigànim

Ja des del final d'aquesta temporada i ara en ple estiu, el club treballa per tal de donar continuitat als equips que ja té i també per a formar nous equips. A les xarxes socials del club (Instagram, Twitter i Facebook) s'ha publicat la Promoció per a formar nous equips, com el Sénior Femení, el Júnior Masculí, l'Aleví, l'Infantil i el Sénior Masculí.

Des del club també s'està treballant per a poder tindre el suport de les empreses i poder afrontar millor les moltes despeses que suposa cada temporada.

Restaurant Asador El Paso, nou patrocinador del Bàsquet Benigànim.

Des del club, li donem les gràcies al propietari de "El Paso, Antonio Cantón Hernández, qui es mostrava content de poder ajudar al nostre club tant al Campus d'estiu com també de cara a la nova temporada 2023/2024, en la que el club ja està treballant per tal de seguir portant l'esport de la cistella al poble de Benigànim. 

XX aniversari del Club Bàsquet Benigànim

Una pròxima temporada que serà especial ja que al 2024 el Club Bàsquet Benigànim complirà 20 anys des de la seua creació allà per la primavera del 2004.

Campus d'Estiu Bàsquet Benigànim i estrena en la Junta de Matt i Debbie.

Un any més, per tal de donar continuïtat a la temporada i acabar amb diversió i aprenentatge, el club va organitzar el Campus de la mà de Matt i Debbie, als quals els donem la benvinguda com a nous membres de la Junta Directiva i la col·laboració del nou regidor d'esports i que va ser membre de la Junta i entrenador, Pablo Sanchis Mateu.

Bàsquet 3x3 Benigànim

Des de l'Ajuntament de Benigànim, amb Pablo Sanchis Mateu, com a nou regidor d'esports, van organitzar, per primera vegada, un campionat de 3x3, amb el qual van col·laborar els Festers del Crist 2023 i el nostre club. Un Torneig que va contar amb xics i xiques de Benigànim i de moltes poblacions i fins i tot van vindre jugadors/es de molt de nivell, alguns de competicions com EBA i fins i tot LEB Plata i Or.

El nostre club va col·laborar amb l'organització d'una exhibició amb el nostre equip Aleví, a càrrec de Matt i Debbie Taylor i la col·laboració del patrocinador "El Paso".