Capçalera / Header

Arranca la temporada 2023/2024 amb els equips Infantil, Júnior i Sénior


El Bàsquet Benigànim ha aconseguit formar tres equips que competiran en la Federació de Bàsquet de La Comunitat Valenciana (FBCV).

La temporada 2023/2024 ja ha arrancat per al Club Bàsquet Benigànim amb els entrenaments dels equips Sénior, Júnior i Infantil masculins que ja han començat a botar la pilota i a posar-se en forma de cara a l'inici de les diferents competicions.

L'Infantil Masculí estarà entrenat per Matt Taylor que agafa el relleu de Pablo Sanchis Mateu al capdavant d'un grup de xiquets que juguen junts des de la categoria benjamí amb alguna que altra incorporació. Un grup que continua amb les portes obertes per a rebre a, com a mínim, 2 o tres xiquetes o xiquets més.

El Júnior Masculí s'ha aconseguit formar amb la bona voluntat dels jugadors del poble, que venen de jugar alguns anys al Genovés i el recolzament d'Óscar Ramírez Benavent, jugador del Sénior i que tornarà a ser entrenador del club amb aquest equip. Per tant, el nostre club tornarà a tindre aquesta categoria que havia estat desapareguda durant les últimes temporades. 

Per últim, el Sénior Masculí tornarà a tindre la mateixa base jove de jugadors de la temporada passada amb la incorporació d'alguns júniors que reforçaran l'equip. El primer equip del Bàsquet Benigànim serà dirigit per Matt Taylor, qui també agafa el relleu de Pablo Sanchis Mateu, que com moltes i molts sabeu, és el nou regidor d'esports del nostre poble.

Per desgràcia, no hem pogut inscriure equips de minibàsquet ni el Sénior Femení, que ens feia molta il·lusió. Tot i així, el club treballa amb activitats a les escoles per tal d'anar formant equips que puguen formar-se i competir més endavant.


Molt bona temporada a totes i tots!!