Capçalera / Header

Primers partits del Júnior Masculí amb Genovés, Canals, L'Olleria i Carcaixent


Torna la categoria Júnior al club. Coneixem el planter de jugadors. Pretemporada: CB Genovés - CB Benigànim Júnior Masculí (28/09/23).

El Benigànim Júnior Masculí es presentava al Genovés després de conformar un nou equip en aquesta categoria. Aquest estiu passat jugadors i míster, Óscar Ramírez Benavent,  decidien unir-se per jugar al club del seu poble. El partit al Genovés va servir per preparar l'imminent inici lliguer al Grup "E" de la Primera Zonal.

Óscar ens ha parlat sobre els jugadors del seu equip per tal que l'afició els conega.

#19 Marcos Tudela Mestre
Jugador del poble. Es tracta d'un jugador nou que s'estrena en aquest esport.

#12 Pablo Genovés Quirós

Jugador del poble format al nostre club des de categoria infantil però que mai havia tingut l'oportunitat de poder competir.

#5 Pau Gilabert Bella
#23 Álex Carlos-Sanjosé Tudela
#25 Sergi Mahiques Martínez
#24 Jordi Guerola Moreno

Els quatre són jugadors del poble formats al nostre club en categoria benjamí i aleví i després van anar al Bàsquet Genovés en categoria infantil excepte Jordi Guerola.

#77 Haziel Canet Martínez
#87 Iván Mateu Martínez

Jugadors del poble que venen de jugar en l'Escola de futbol de Benigànim. Per tant debuten en un nou esport.

#21 Noé Tormo Alminyana

Jugador del poble que va jugar en categoria infantil i cadet al Genovés, després va jugar la temporada passada a l'Escola de futbol del poble i ara torna al bàsquet per primera vegada al nostre club.

#26 Rubén Martínez Aledo

Jugador de Quatretonda que juga per primera vegada en competició.


La Foguera Canals - CB Benigànim Júnior Masculí (07/10/2023).

El debut lliguer del Júnior Masculí a Canals va començar amb ganes per part dels dos equips. El Canals aconseguia els primers avantatges però el Benigànim es mantenia viu en el partit a cinc punts fins que als últims minuts del segon quart els locals augmentaven la diferència amb un bon joc que va coincidir amb una baixada del nivell físic defensiu del conjunt "ganxut" segons ens explica l'entrenador Óscar Ramírez.

A la segona part el Canals va demostrar la seua superioritat i va anar augmentant la diferència fins als setanta punts. Un resultat que pot resultar enganyós ja que l'enorme superioritat no es va mostrar durant tot el partit, però si en gran part del mateix. 


Felicitar al rival i ara a preparar el pròxim partit davant l'Olleria.

EB L'Olleria - CB Benigànim Júnior Masculí (21/10/2023).

Resum

CSA Carcaixent - CB Benigànim Júnior Masculí (28/10/2023).

Resum