Capçalera / Header

Primers partits lliguers del Sénior Masculí amb Gandia, El Verger, Pego i Muro

 



CB Benigànim - UPB Gandia (08/10/23)

Debut lliguer del Benigànim Sénior Masculí, una nova temporada i ja en van 17 consecutives. Un equip que presenta poques novetats respecte a la temporada passada, amb algunes baixes però conservant la mateixa base. Andreu Blesa torna al club després de passar breument per l'equip en categoria Preferent, Jose Colomer, format a l'escola del club, torna després d'algunes temporades sense jugar i Albert Herrero que torna després d'algunes temporades sense jugar des de categoria júnior.

El Benigànim contava amb nou jugadors per al partit dels quals dos eren juniors (Iván i Sergi) i un entrenador/jugador Matt Taylor. El Gandia només contava amb 5 jugadors, per això la consigna va ser la de fer-los córrer amb contraatacs ràpis i tractar de cansar-los.

El partit va estar molt igualat en tot moment excepte als instants finals, on el Gandia, malgrat que només eren cinc va saber gestionar millor les ocasions i va demostrar tindre un millor físic i una millor experiència.

Els nostres han de seguir sumant partits ja que es tracta d'una plantilla molt jove i més encara la d'aquest partit amb el reforç dels juniors, que van tindre una gran actuació posant moltes ganes.

Font: Vicent Vidal Salvador.

El Verger - CB Benigànim (21/10/23)

Vicent Vidal ens explica que el partit a El Verger va ser prou semblant a l'anterior davant Gandia. Els alacantins tenien més experiència i els nostres tenien més joventut i velocitat, el problema és que només vam poder presentar sis jugadors.

El nostre equip va jugar bé, sobretot a nivell defensiu, Matt va fer un gran plantejament. En atac no vam estar malament però vam fallar massa llançaments senzills.

Un dels aspectes que cal millorar és el control de les emocions. L'excesiva inexperiència o joventut d'alguns jugadors produeix faltes antiesportives que ens va perjudicar i més quan som tant pocs efectius. És un aspecte a treballar molt que, de segur, en cas de millorar, portarà resultats més positius.



CB Benigànim - CB Pego (29/10/23)

El Sénior Masculí va rebre al Pego el passat diumenge i un dels seus jugadors, Gonzalo, ens comentava un poc com va ser l'encontre:

El partit contra Pego va ser un partit difícil, gent que va competir a un nivell molt alt tant en defensa com en atac i nosaltres vam fallar més del que deuríem en la part ofensiva si volem competir contra equips més experimentats, també cal dir que l’equip no va deixar de lluitar i en l’últim quart el vam guanyar nosaltres, no va servir en el resultat final perquè el rival va ser molt superior durant tot el partit, malgrat tot, vam acabar en bones sensacions i vam donar tot per a que la gent del pavelló estiguera orgullosa.

Muro Bàsquet - CB Benigànim (05/11/23)

El Sénior Masculí va viatjar a Muro el passat dissabte. Gonzalo ens ha explicat com va vore l'encontre:

El partit de Muro simplement va ser espectacular dins de les nostres expectatives pensàvem que una victòria fora de casa seria molt complicada, incluint que no teniem ajuda dels juniors que estan ajudant molt sobretot perquè tenim un equip molt reduit de gent, esperem sumar més gent. Al final els que estem som els que donem la cara i contra Muro va quedar clar que no ens donem per vençuts i que encara ens queden moltes per dir. 

El partit va estar molt igual, si no recorde mal, el major avantatge que vam agafar va ser de 7 o 9 punts i sols vam estar per baix al marcador dues vegades en tot el partit i sols per dos punts. En el partit érem sis persones contra un equip que tenien molts jugadors i la seua idea era clara, la pressió de baló i ni deixar que pujàrem el baló de manera còmoda, tot i això, no recorde cap pilota perduda. 

A falta de cinc minuts ens vam quedar en quatre efectius disponibles per a jugar i amb el marcador molt ajustat fins eixe moment no hi havia diferència alguna al marcador, si nosaltres anotàvem a la següent jugada, anotaven ells, i quan ens vam quedar amb quatre, la defensa era un aspecte on havíem de donar el màxim si voliem que tot l’esforç, abans fet, es vegera recompensat en la primera victòria de la temporada i així va ser, vam aconseguir que ells snomés aconseguiren anotar 1 punt en 4 persones dins de la pista, algo impossible d'aconseguir si no dónes el 100% en defensa. L’altre problema era sumar en atac i gràcies a unes molt bones comunicacions i unes jugades ràpides i efectives vam aconseguir sumar i vam crear una diferència que ells ja no van poder afrontar. 

Dificil d’explicar com va ser eixe partit, però necessitàvem una victòria per alçar l’ànim i demosatrar-nos a nosaltres mateixa que som capaços de molt. Després d’aquest triomf, tot és possible per a nosaltres, així que anem a seguir donant-ho tot per a poder celebrar més victories i esperem que este cap de setmana pugam celebrar una altra victoria, però aquesta vegada davant de la nostra gent que tant ens ajuda i ens recolza. També destacar la feina que està fent el nostre entrendaror Matt que està conseguint fer-nos creure en una temporada que semblava dura, però de segur que ens dóna moltes més alegries.