Capçalera / Header

CRONICA

SENIOR B 32-59 FEM BASQUET CANALS

El nostre senior b el cap de setmana va jugar un amistos contra el Fem bàsquet Canals.

El partit va començar bé per al nostre equip però amb moltes dificultats en traure el baló, ja que el equip visitant va fer una gran pressió. El final del primer període era de (6-10) a favor de l’equip visitant.

El segon període va començar amb el equip visitant presionant i ens costava traure el baló, apart de que e l’equip visitant jua un bon bàsquet i els nostres no. El resultat al descans era de (8 -20) a favor de l’equip visitant.

El tercer cuart el nostre equip va fer un bon quart en atac pero un mal quart en defensa i l’equip visitant tot el partit jugant un bon bàsquet es va aprofitar de la ocasió. El final del tercer període era de (22-42) a favor de l’equip visitant.

En l’últim període el nostre equip ja estava fora del partit, seguiren intentan-t’ho però no pugueren contra un gran canals que tot el partit en atac va estar molt fi de cara a canasta. El resultat final era de (32-59) a favor de l’equip visitant.

El nostre senior b dona bones sensacions però amb molt que millorar en la temporada. L’equip  està content amb les bones sensacions i al haver passat una bona vesprada de bàsquet, ja que han començat a jugar enguany i niavien molts jugadors de l’equip que no havien jugat mai a bàsquet. A més, alguns feia molts de temps que no jugaven.

ESTADÍSTIQUES:

Ferran: ( 0 punts), David: ( 0 punts), Emilio: ( 2 punts), Ivan: ( 0 punts), Ruben: ( 4 punts), Juanfe: ( 9 punts), Alex: ( 4 punts), Hector: ( 8 punts), Vicent: ( 2 punts), Juanjo: ( 2 punts).