Capçalera / Header

SENIOR B-CD SAN PEDRO MOIXENT

El nostre sènior B aquest cap de setmana s’enfrontava a casa contra el Moixent (Senior), un partit amistós ja que el nostre sènior B no juga lliga, i per altra banda el equip de Moixent, juga a la lliga del nostre sènior A i aquesta setmana no jugaven.

El partit va començar molt igualat, on el nostre equip estava fent una gran feina tant en defensa com en atac. El resultat al final del primer període era de (14-9) a favor del nostre equip.

El segon període va seguir igual, però l’equip  de Moixent va començar a entrar en el joc, i a més fent grans defenses. El resultat al  final del segon període era de (23-21) a favor del nostre equip.

En la segona part els dos equips van seguir el mateix ritme, un partit molt igualat ja que estaven fent una gran defensa per els dos equips. El resultat al final del tercer període era de (33-33) el partit estava empatat.

En l’últim període el nostre equip va baixar el nivell, ja que el banquet era curt i tenien molt de cansanci acumulat. L’equip de Moixent va fer un gran últim quart. El resultat al final del partit era de (38-43) a favor del l’equip visitant.

El nostre sènior B va donar la cara tot el partit, un equip que està jugant a la lliga federada amb el nostre sènior A. Bones sensacions del nostre equip, ja que son molt joves la majoria i poden anar millorant poc a poc. Ens alegrem.

ESTADÍSTIQUES:

Ferrán: (1 punts), Carlos: (2 punts), Iván: (12 punts), Marcos: (2 punts), Vicent.V: (9 punts), Alex: (2 punts), Héctor: (10 punts), Vicent.M: (0 punts).