Capçalera / Header

PREBENJAMÍ-CB ANNA

Aquest cap de setmana el nostre equip jugava a casa contra un equip que està per dalt del nostre equip. El partit es va jugar divendres de vesprada, un partit en el qual els nostres es jugaven molt.

El partit va començar amb molt bona defensa dels dos equips i amb pocs encerts dels dos equips, però com anaven passant els minuts els xiquets anaven encertant. El partit estava molt igualat, però els últims minuts el nostre equip amb unes bones defenses i amb un bon joc en atac sen anava al descans amb una ventatja de 7 punts. El resultat al descans era de (23-16) a favor del nostre equip.

En la segona part el nostre equip va fer una defensa a tota la pista i va fer que l’equip visitant anotara molt poc a la segona part. El nostre es va aprofitar fent una gran segona part tant en defensa com en atac. El resultat final era de (39-24) a favor del nostre equip.

El nostre equip prebenjamí esta fent una gran temporada, ja que porta 5 partits guanyats i 5 perduts. La setmana que bé començarà la segona volta i els nostres xiquets es desplaçaran a Carcaixent, per a intentar aconseguir la 6ª victòria.

ESTADÍSTIQUES:

Sergi.M: (2 punts), Makxym: (5 punts), Sandra: (0 punts), Sergi.S: (4 punts), Miguel: (0 punts), Juan: (5 punts), Pau: (23 punts), Pablo: (0 punts).