Capçalera / Header

ALEVÍ-CD BASKET CLUB CANALS

Els nostre equip esta setmana jugava a casa contra un rival del seu nivell, el qual era un partit que es tenia que guanyar.

El partit va començar amb el nostre equip dominant en el marcador en gran encert en atac i en bona defensa. Després l’equip va baixar el ritme, però abans que s’acabara la  primera part van despertar i van arreglar el marcador. El resultat al descans era de (39-36) a favor del nostre equip.

La segona part el nostre aleví va desaparèixer i no va poder fer res, ja que l’equip visitant va fer una bona segona part i va passar per damunt del nostre equip. El final del partit va ser de (54-76) a favor de l’equip visitant.

El nostre equip va fer una molt bona primera part, però la segona va ser una de les pitjors de la temporada.

ESTADÍSTIQUES:

Sara: (0 punts), Lucia: (2 punts), Arnau: (0 punts), Vicent: (14 punts), Sergi: (0 punts), Andreu.M: (17 punts), Mariam: (0 punts), Pau: (4 punts), Andreu.G: (17 punts).