Capçalera / Header

PREBENJAMÍ-CB ALGEMESÍ

El nostre Prebenjamí va viatjar a Algemesí per a jugar un partit que aplaçaren abans de Nadal i  degut a que aquesta setmana descansaven els dos equips el van jugar.

El partit va començar molt igualat en pocs encerts de cara canasta i en una gran defensa per part dels dos equips. Al passar uns minuts els dos equips començaren a fer intercanvis de canasta. El resultat al descans era de (14-13) a favor de l’equip local el Algemesí.

La segona part començarem com la primera amb pocs encert per part dels dos equips, però fent una gran defensa començaren a fer intercanvis de canasta. Els últims minuts el equip local de cara a canasta estigueren més encertats. El resultat final era de (24-20) a favor de l’equip local el Algemesí.

El nostre equip va fer un dels millors partits de la temporada, ja que va fer un gran partit en atac i defensa. El que no van tindre sort de cara a canasta, ja que els nostres xiquets fallaren mols tirs.

ESTADÍSTIQUES:

Sergi: (0 punts), Makxym: (0 punts), Sandra: (2 punts), Sergi.S: (3 punts), Alex: (4 punts), Juan: (2 punts), Pablo: (9 punts).