Capçalera / Header

Victòria davant Guadassuar per a tancar un gran 2015

Al Bàsquet Benigànim li costà arrancar però tancà l'any amb victòria i imbatibilitat en la lliga.

El Bàsquet Benigànim content després del 6 de 6 davant Guadassuar
Els de "Costera" no pugueren contar amb el pívot Javi "Olivero" ni tampoc amb l'aler Alberto Granchel, que continua amb molèsties a l'esquena. Per la seua banda el Guadassuar només es presentava al partit amb només 6 jugadors.

El Benigànim eixí concentrat molt conscient de la seua superioritat en número de jugadors. El pívot Oscar Ramírez i l'aler Héctor Soler es mostraven molt encertats, mentre que els de la Ribera es mostraven molt imprecisos anotant només quatre llançaments de camp. Així les coses el primer quart acabà amb (19-12).

Lluny de quedar-se enrere, el Guadassuar eixí enxufat i les coses canviaren radicalment. Escartí anotà dos triples consecutius durant els tres primers minuts i la resta de jugadors acompanyaren en l'anotació. Els nostres tractaren de no posar-se nerviosos però de nou Escartí anotà de tres just abans del descans posant per davant als visitants (28-30).

Davant l'encert i motivació visitant, el míster decidí canviar el plantejament del partit i provar la defensa individual. Tot un encert perquè les coses canviaren a favor dels nostres. El tercer quart començà amb moltes alternatives en el joc, de sobte Matt aparegué amb un gran triple que posava el 38-34 al marcador. La pressió va fer el seu efecte i tancàrem el quart amb un esperançador (46-39) deixant al Guadassuar amb només 9 punts.

Amb només 6 jugadors, als visitants els costava mantenir el ritme del Benigànim i poc a poc el marcador anava augmentant a favor dels de la Vall d'Albaida. Aparegué Camús de tres i deixà el marcador sentenciat. Els nostres gaudiren del joc amb bones accions com la d'Héctor Soler que anotava després d'una gran finta. Al final, el conegut 74-54 que manté als nostres líders invictes del grup "E" de segona zonal.