Capçalera / Header

Nova victòria "d'infart" davant Albaida, campions de lliga i ascens a primera!!

El Benigànim Sènior "A" aconseguí el segon ascens de categoria a Primera Zonal i el primer TÍTOL DE LLIGA DE LA SEUA HISTÒRIA
Celebració del C.B. Benigànim al Pavelló d'Albaida. Foto: Joan Esteve
Moments històrics els que està vivint el Club Bàsquet Benigànim ja que el passat diumenge al Pavelló Municipal d'Albaida el conjunt dirigit per Carlos Moscardó aprofità la primera de les tres oportunitats per a aconseguir el gran objectiu: L'ASCENS DE CATEGORIA
L'objectiu no semblava el més fàcil del món, l'equip viatjava a casa d'un rival directe per tal d'aconseguir el mateix objectiu i a més ho feia a casa davant la seua afició en un pavelló que saberen pràcticament plenar creant un gran ambient de bàsquet. A més a més el rival ens tenia especial ganes després de perdre en la primera volta d'un punt.
Com era d'esperar, el partit va ser dur, l'objectiu així ho exigia amb els dos equips clavats en el partit i molt concentrats. Pocs podien imaginar que, faltant molt poc per a que acabara el partit i amb +5 per als locals, els "ganxuts" serien capaços una vegada més de capgirar la situació, guanyar el partit i ascendir a la Primera Zonal. Però així va ser, tot influeix: la sort, però sobretot la fe en la victòria, les ganes de superar-se i tot envoltat en un gran ambient d'equip que és el que realment facilita els èxits.

L'equip en acabar l'entrenament de divendres preparant la final d'Albaida
Vicent Mahiques, pívot veterà, encara que porta molt poc temps jugant a bàsquet ens comentava:

Va haver molta tensio desde l'inici del partit, els dos equips molt ficats i l'arbitratge molt permisiu en el contacte físic, cosa que feia que en moltes ocasions els jugadors es mostraren més durs. L'ambient al pavelló "hostil" però a l'hora són ixos ambients que a un jugador li agrada viure.

L'escorta Rubén Santana es mostrava molt satisfet:

El partit com els dos precedents que teníem davant Albaida, que ja vam guanyar d'un punt, moltes alternances en el marcador, la clau per a mi el tercer quart, parcial de 9-0 que ens va permetre anar mes comodes cap al final del partit. Voldria destacar a tot l'equip en general i a Vicent Mahiques en particular, tenint en compte lo poc que porta jugant a bàsquet, va tindre molts "collons". Em quede en que l'equip no va perdre mai l'esperança.

Un dels grans protagonistes del partit i de la lliga va ser l'aler-pívot Héctor Camús, açò ens va comentar:

El primer quart va ser molt igualat amb un continu intercanvi de canastes, ells crec que se'n van anar 2-3 punts dalt, el segon quart va ser paregut amb una curta diferència per al nostre equip. Al tercer quart vam pegar un "estironet" d'uns 10-12 punts però l'Albaida reaccionà a l'últim quart a base de triples posant-se per davant 59-55. En eixe moment i a per acabar, ens posem a dos punts (59-57) amb cistella d'Alberto, ells no anotaren en la següent possessió, després em van fer falta 1/2 (59-58), l'Albaida no anotà de manera que teníem l'última possessió per intentar guanyar el partit, llancem sense tocar aro i el rebot vaig tindre la sort d'agarrar-lo i anotar a anella passada...victòria i després la locuraaaaa, una gran alegria!!

Confiança i optimisme en l'entrenament de divendres pre-Albaida (15/04/16)
Moltes han sigut les felicitacions que ha rebut el club al llarg del cap de setmana inclosa la del nostre rival el C.B. Albaida, cosa que el dignifica tenint en compte les circumstàncies i tot el que es jugava també l'equip de Manu Albert. El primer en felicitar-nos va ser el gran Sergio Vidal, gran amic del que "a la postre" seria el protagonista del partit Héctor Camús. Moltes gràcies Sergio.

Des d'ací donem les gràcies a tots: aficionats que han estat darrere de l'equip donant-li suport, familiars, junta directiva, Ajuntament de Benigànim, Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, a totes les empreses col·laboradores i per suposat a tots els jugadors que han format part de l'equip esta temporada i, per suposat, els jugadors d'altres temporades que també van estar "patint" quan la situació esportiva era molt diferent. També especials agraïments a tot el club en general que ha sabut mantindre's unit quan la situació econòmica del club ha passat i passa moments complicats.