Capçalera / Header

Prèvia davant Montemar i coneixem un poc més a Abel Ferri

El mes de gener està suposant molts canvis en allò que té a veure amb el primer equip. El Benigànim està en una dinàmica de mals resultats que arrossega ja des de fa setmanes i, com ja sabeu, ha hagut un canvi en la banqueta. Carlos "Costera" ja no és l'entrenador dels "ganxuts" i en el seu lloc l'albaidenc Abel Ferri és qui s'esta fent càrrec des de fa dues setmanes.

Hem parlat amb ell i ens ha contat com ha sigut la seua incorporació, els objectius i com està veient l'equip. Açò és el que ens ha contat:
Després de 2 temporades portant l'equip Cadet d''Albaida, amb gran feina per tal de millorar individualment i técnicament l'equip, vaig decidir no seguir, era bon moment per deixar l'equip en altres mans i biscar nous projectes.

Fà unes 3-4 setmanes va contactar amb mi Oscar, l'equip buscaba un canvi d'aires, nova forma de treballl e intentar millorar resultats per eixir de la part baixa de la clasificació.

Després d'alguna conversació per les 2 parts, i tindre clar el projecte, vaig decidir aceptar i tornar a la banqueta con nou técnic del CB Benigànim.

Tan sols em realitzar 2 entrenaments per tal d'afrontar el partit davant l'altet, el cuál per motius de feina no vaig poder ejercir com entrenador principal.

L'objectiu principal després de l'estudi de la categoría i diferents rivals es eixir de la part baixa i obtindre la permanència, després l'equip estudiará seguents objectius.

L'equip necesita millorar molt l'apartat físic, tindre objectius clar en atac - defensa, i jugar amb un objectiu clar en la pista, no podem jugar sense cap.

Tal volta l'equip necesite algún reforç, tenim l'important baixa d'Alberto i gent que per no poder seguir el nou ritme d'entrenaments ha demanat la baixa al club.

Algunes derrotes com Benidorm i Alfaç han fet que l'equip es situe a la part baixa de la clasificació i ens puga costar molt eixir, tenim complicats rivals a les seguents fetxes.


Simplement, agrair al CB Benigànim tant jugador com junta directiva que compte amb els meus serveis per intentar millorar la situació, feina no es faltará.

Comença la segona volta i això suposa haver jugat davant tots els rivals. El pròxim partit del Benigànim suposarà, com tots fina a concloure la lliga, una final, i davant el Club Atlètic Montemar caldrà "remar de valent" per tal de competir i aconseguir la que seria cinquena victòria. El Montemar està situat en la part mitja alta de la classificació i està en forma ja que ha guanyat el seus quatre últims compromisos (5é, 8-5).

Convocats: Vicent, Santana, Paco, Miguel, Julen, Oscar, Matt i Hector.

---Què va passar a la 1ª volta?? http://basquetbeniganim.blogspot.com.es/2016/10/el-beniganim-sestrena-amb-victoria.html

Diumenge a les 12:00 hrs al Club Atlético Montemar tindrà lloc aquest encontre. Molta sort a tots.

Autor: Abel Ferri
Foto: Abel Ferri
Edició: basquetbeniganim.blogspot.com