Capçalera / Header

Gran èxit al Torneig Nacional Prebenjamí del Bàsquet Benigànim


Els clubs participants, Alginet, Xàtiva, TAU Castelló, Anejas Teruel i Claret Benimaclet van felicitar al Club Bàsquet Benigànim per l'organització i serveis oferts.


El passat dissabte 27 d'abril de 2019 es va celebrar al Pevelló Esportiu Municipal de Benigànim el primer Torneig Nacional Prebenjamí de minibàsquet.


El club volia donar un pas més enllà i organitzar un Torneig Nacional on els protagonistes van ser els prebenjamins, xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys que van gaudir coneixent altres companys/és que tenen una passió comuna.


Un dels membres de la junta, Álex "Quito" comentava:

Per als xiquets, ha suposat conéixer nous jugadors i veure que poden arribar al mateix nivell que els seus comapanys. Que amb treball, constància i sacrifici es pot arribar a jugar, disfrutar i competir.

En global veies xiquets disfrutant del bàsquet, valors com el respecte(a nivell àrbitres, entre equips), pero diversió que era lo que preteníem.

Organització: Abel Ferri ens va enviar missatges a les xarxes socials de molts clubs participants felicitant-nos, també vam tindre l'portunitat de parlar amb molts familiars que també ens van felicitar per l'organització  i això ens dóna una gran satisfacció després de gran treball de junta de mesos, per aconseguir un molt bon torneig.

Des d'ací volem agraïr la implicació de l'ajuntament, patrocinadors i negocis del voltant (bars, rellorgeria, (medalles), el forn..) i en especial a Abel Ferri, que va permetre reunir cinc grans clubs i establir noves relacions amb entrenadors, àrbitres, jugadors/es i familiars. També agraïr el treball de les nostres oficials de taula i exjugadores del club, Arantxa i Mariam.