Capçalera / Header

Victòria del Morata Benigànim a Pedreguer per a seguir imbatuts una setmana més

Victòria molt ajustada del Benigànim a la pista del Pedreguer. Els d'Abel Ferri demostren que saben refer-se de les dificultats i mantindre la concentració fins el final.

Partit difícil el que afrontava el Benigànim Sénior "A" que li tocava desplaçar-se a la pista del Pedreguer, un equip que venia de guanyar en Enguera i que tenia ganes de seguir la ratxa i ser el primer equip en batre als beniganins.

Per la seua banda el Benigànim tenia el gran repte de sumar la sisena victòria consecutiva en un inici lliguer impecable tant en joc com en resultats sobretot, sobra dir que el millor inici lliguer del Sénior Masculí en la història del club.

L'aler del Benigànim #45 Joan Guarner, ens conta com va ser el partit:

Durant el primer quart tant el Benigànim com el Pedreguer van llançar molt a cistella però sense molt d'encert, excepte els tres últims minuts on els alacantins van tindre més confiança i això va fer que aconseguiren el primer avantatge del partit (24-17).

Al segon quart, nosaltres continuàvem igual, algún robo de balo o alguna canasteta, pero poc més, perdíem molts balons i els conseqüents contratacs ens van fer molt de mal, no recorde molt bé el resultat pero anàvem 15 punts per baix més o menys. En resum, en aquest segon quart el Pedreguer va ser molt més intens que nosaltres a l'hora d'atacar i defendre.

Després del descans i de la xerrada del míster, la cosa va canviar molt, ja començàrem a posar-li intensitat i això és va traduir en "furtar" balons i eixir al contratac tot el que podíem, a més, la clau va ser el millor nivell defensiu que mostràrem. Per tant, estes ganes es van traduir en una gran remuntada, passant de -15 a +1.

L'últim quart va començar igual que el tercer, pero havíem baixat un poc la intensitat, ja fora per estar cansats o per falta de confiança, perquè estàvem fent bona defensa. El problema era que no tancàvem bé els rebots, i el Pedreguer agarrava la majoria dels rebots, encara que no estaven molt encertats, ja siga per nervis o pel que siga.
Ens vam arribar a posar 6 per dalt, i a partir d'ahí va ser un intercanvi de faltes i tirs lliures en els últims tres minuts on la concentració i l'encert final nostre ens fa avavorir. Resultat final: 48-50.

El Morata Benigànim Sénior Masculí "A" domostra que és un equip madur que porta uns quants anys amb la mateixa base de jugadors, amb confiança i capacitat per refer-se de les adversitats amb un míster amb les idees claríssimes.

La setmana pròxima, nou repte, nova final, tractar de guanyar al Dénia Bàsquet Club per a seguir invictes a la Primera Zonal Grup "C".