Capçalera / Header

El Morata Benigànim es manté invicte davant Benidorm i protagonitza el millor inici lliguer

El Base Àlex Muñoz debuta com a cronista a la nostra web i ens conta com va ser la victòria del Benigànim davant el Benidorm.

El Morata Benigànim Sénior "A" va aconseguir el dissabte passat la cinquena victòria de cinc partits disputats al Grup "C" de la Primera Zonal, el que suposa el millor inici lliguer en la categoria del nostre club. Un triomf difícil però molt ben gestionat pels homes d'Abel Ferri.

Hui ens conta el que va passar davant Benidorm, el base de conjunt roig-i-negre #91 Àlex Muñoz Estornell.

Per a Àlex, el rival del passat dissabte, el Benidorm, ha sigut el rival més difícil després del Genovés del que va de lliga. 

El Benidorm és un equip ben consolidat, molt complet on tots els jugadors movien molt bé la pilota.

Nosaltres no vam jugar el millor bàsquet, a l'Alcúdia una setmana abans vam jugar molt millor, però bé, cada partit és un món i pense que el fet de no haver entrenat el divendres passat al ser festiu, crec que això es va notar un poc.

Vam començar el partit molt bé, amb la pressió vam robar bastants balons però en el moment que es van donar compte de com trencar eixa pressió ens van fer mal sobretot amb pilotes darrere i cistelles fàcils i això va fer neutralitzar l'avantatge inicial d'uns vuit punts que portàvem i fins i tot el Benidorm es va posar per davant.

Durant el segon quart va tindre lloc la jugada que significà la falta antiesportiva al caure un jugador d'ells damunt del nostre pívot #77 Pablo Sanchis. Sincerament pense que l'actitut d'ells amb els àrbitres no va ajudar massa, estaven bastant revolucionats. 

El partit es mantenia emocionant, molt igualtat i a cada cistella d'un equip l'altre equip contestava de la mateixa manera. D'aquesta manera arribàvem al descans amb un +4.

Després del descans, al tercer quart, la cosa va millorar molt, la circulació de pilota era molt fluïda i la nostra defensa va ser espectacular aconseguint una sempre bona renda psicològica de +10.

A mitad del l'últim quart ells van apretar molt i coincidint també amb les rotacions, sempre necessàries, però el Benidorm es colocà a només quatre punts fins arribar als últims minuts "d'infarto" amb aquesta igualtat. Per sort, el nostre escorta #13 Rubén Santana va estar encertat en els dos tirs lliures decisius i gràcies al treball col·lectiu i a la bona direcció tècnica vam saber traure el partit endavant amb el resultat final (63-59).




Moltes gràcies a tots els espectadors que es van acostar al Pavelló Esportiu Municipal de Benigànim per a veure un emocionant partit i que amb els seus ànims van contribuir a sumar la victòria.