Capçalera / Header

El Rincón de Morata Sénior Masculí "A" aconsegueix l'ascens a categoria PREFERENT!!


La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana va emetre fa uns dies un comunicat amb el qual confirmava la conclusió de la competició i el manteniment dels ascensos.


Amb aques comunicat, es produeix l'ascens esportiu del primer equip masculí a la categoria Preferent ja que la competició a primera zonal va quedar interrompuda degut a l'estat d'alarma a causa del COVID-19 i posteriorment s'ha donat per conclosa per part de la FBCV.


En aquesta categoria tenen dret d'ascens els dos primers classificats i com es pot veure en la imatge anterior, el Morata CB Benigànim ocupava la segona plaça amb un balanç favorable de (15-5) per darrere del campió San Pedro Moixent.

Des del club volem felicitar a tot l'equip, tant jugadors com entrenadors presents però també de passades temporades que han anat construint amb treball aquest projecte esportiu tan il·lusionant. També donar les gràcies a l'Ajuntament de Benigànim i al principal patrocinador de l'equip El Rincón de Morata.També a tots els aficionats i familiars que durant aquest temps han donat el suport tant necessari per als nostres. 

Ara és temps de reunions, de desicions importants, de continuar buscant ajudes, perquè volem seguir promocionant el bàsquet i el nom de Benigànim per allà per on vaja, treballant des de la base.