Capçalera / Header

Els equips séniors del Bàsquet Benigànim arranquen la competició oficial en plena crisi sanitària i amb canvi d'imatge

 

Els tres equips séniors, Spachem Sénior Femení, Calafrut Sénior Masculí "B" i GranIdea Sénior Masculí "A" ja s'han estrenat després d'una breu pretemporada.

Una breu pretemporada provocada pel confinament del nostre poble de Benigànim durant l'inici del mes de setembre i que va provocar la modificació de tota una planificació d'entrenaments dels nostres equips séniors.

Moltes coses són noves en aquesta temporada que ja ha arrancat, per primera vegada comencem amb  tres equips séniors. Per primera vegada tenim un equip Sénior Femení i per primera vegada el Sénior Masculí "A" disputa la categoria Preferent.

I en aquest context de tants canvis i novetats, en la ment posada amb la tràgica mort del ja mític Kobe Bryant #MentalidadMamba i la situació de pandémia que ens està tocant viure, el club ha decidit canviar la seua imatge corporativa perquè sentim la necessitat de canviar la nostra pell i preparar-la per als nous reptes que ens esperen a tots.

En aquest sentit volem donar les gràcies a Paco Granchel i GranIdea Estudi Creatiu que han fet un gran treball amb la nova imatge. 

 

El primer equip en "mudar la pell" i lluïr la nova imatge del club va ser l'Spachem CB Benigànim Sénior Femení al millor dels escenaris possibles, Genovés, malgrat l'absència total d'espectadors degut a la crisi provocada per la COVID 19. Abans l'equip va poder disputar dos partits de preparació a Moixent i a Genovés, precisament. El primer va ser un partit disputat on es van generar moltes il·lusions i on l'equip de Jose Muñoz va poder vore que poden competir de tu a tu amb "les guerreres". Al segon a Genovés es va evidenciar la gran diferència entre el nostre conjunt i el de La Costera, aspecte que també va passar al partit de lliga. L'entrenador Jose Muñoz ens ho conta així:

Debut històric de l'Spachem C.B.Beniganim Femení a les 16:30 del passat dissabte en la localitat propera de Genovés.

Es planteja el partit en molt bones sensacions, però un desafortunat contratemps per als dos equips va fer que el partit deixara d'importar massa. 

Peró així i tot es va vore bon bàsquet. Molt de marge de millora per a un projecte ilusionant a llarg plaç. 

Estadístiques: 1r quart 22-7; 2n quart 18-7; Descans (40-14). 3r quart 8-7; 4 quart 18-6: 2ª part (26-16). Final 66-27.

Van jugar:

Andrea, Meritxell, Sandra, Mariam, Inés, Ainhoa, Clara, Ivette i Lucía. Va faltar Azucena. Bona actitud i ganes de tot l'equip, vos esperem a casa el pròxim dissabte a les 16:30 contra Ontinyent.



Per la seua banda el Calafrut Benigànim Sénior Masculí "B" debutava a casa davant el CB Pepe Sánchez d'Aielo de Malferit. L'equip de Josevi Muñoz havia disputat tres partits de preparació davant Enguera, a Manuel (75-31) i a Albaida (59-36). Dues setmanes on els nous jugadors i entrenador van anar acoplant-se i creixent pas a pas. L'entrenador Josevi Muñoz ens ho resumeix així:

Contra Enguera competimos bien pero se notó que era el primer partido, luego en Manuel faltó actitud y tuvimos muchas bajas y contra Albaida se han visto cosas que hace el trabajo y que seguiremos mejorando en los entrenes pero muy buenas sensaciones finales en este partido. En el debut contra Aielo hemos jugado mal la primera parte y nos ha costado. Si salimos como en la segunda parte, podemos hacer más de lo que parece.


Per últim, el Gran Idea Benigànim Sénior Masculí "A" va debutar per primera vegada a la categoria Preferent després d'una també breu pretemporada amb tres partits disputats davant CB Sedaví (41-55), a Genovés (74-68) i a Moixent (62-50).

Pretemporada contra CB Sedaví

Encuentro muy exigente y físico para los dos equipos, muy buena defensa del Benigànim, regular porcentaje de cara al aro lo cual nos penalizó en el marcador, echamos en falta las tres bajas muy importantes, el largo periodo inactivo a causa del virus y la poca pretemporada nos hizo mella durante el partido, pero no quita las ganas puestas y el margen de mejora, gran partido el vivido en el pabellón de Benigànim, con todos los protocolos realizados con seriedad y rigor. 
Los parciales fueron: 14-13, 13-17 para irse al descanso 27-30. 7-12, 7-13 para finalizar con el 41-55. Buena piedra de toque para un equipo que puede dar muchas alegrías. Jugaron:

Alex De. (3) Alex M. (6) Adrián (4) Valentín (1) Óscar (1) Pablo (18) Rubén Ch. (2) Héctor (2) Gonzalo, Paco (2) Andreu (2). 

Buen trabajo realizado por todo el equipo, hay que tener en cuenta nuevos jugadores y el entrenador.

Pretemporada a Genovés i a Moixent

Derrota a Genovés (74-68) on es veu clarament que l'equip va acoplant-se però encara hi han errors que amb el temps s'esperen solventar. Unes hores després l'equip de Jose Muñoz va viatjar a Moixent per a jugar davant un equip amb molts jugadors de categoria Nacional i el Benigànim va mostrar la seua cara més competitiva i va ser capaç de disputar el partit (62-50).


Lliga contra Grao València

Debut el pasat disabte en la categoría de preferent grup C en casa del nostre senior A a les 19:00 en un ambient molt bo a les grades baix les mesures de Protocol. 

Inici de partit molt nerviós que va provocar un 0/13, un temps mort va fer que templàrem els nervis i en un 21-12 acabàrem el quart 21-25, partit molt igualat com es veu en els parcials on es van vore minuts en un gran bàsquet local fent vibrar al públic present, bon començament en una categoria exigent, anem el diumenge de vesprada a Mislata molt motivats, un triple a l'últim minut de Pablo Vercher i dos tirs lliures anotats a falta d'un segon per al final del partit per Pablo Sanchís ens van portar a la primera victòria a casa. Molt bones sensacions de tot l'equip.

Parcials i alguna estadística com els tirs lliures.

1 cuart. 21-25; 2 cuart. 12-16. Primer temps. 33-41

3 cuart. 16-13; 4 cuart. 21-13. Segons temps 37-26. Final 70-67

Tirs lliures. 

77- 12/5

21-  4/2

91-  2/1

13-  2/2

Total. 20/10 un 50%

Anotadors

3- Toni

5- Andreu 2p.

13- Rubén S. 10p.

       2 triples

21- Oscar 4 p. 

23- Pablo V. 12 p.

       4 triples

24- Héctor  4 p.

45- Valentín 6 p. 

       2 triples

77- Pablo S. 26 p. 

91- Alex M. 6 p. 

       1 triple