Capçalera / Header

Gran Idea Bàsquet Benigànim no pot aconseguir la victòria en el seu desplaçament a Benifaió

El Sénior Masculí A no va poder aconseguir la tercera a la pista del Marcelina Benifaió

Tercera jornada a la categoria Preferent que per primera vegada disputa el nostre primer equip masculí. Els jugadors de Jose Muñoz venien de guanyar a casa al Grao València i d'imposar-se clarament la setmana passada a Mislata, rival que precisament havia sigut capaç de véncer al Benifaió l'anterior cap de setmana.

L'entrenador ens ha contat:

Desplaçament a la localitat de Benifaió, on, en un partit molt igualt en el marcador, ells van aconseguir anar-se'n de 17 punts en el tercer quart.

No vam saber, en algunes parts, jugar amb un rival molt encertat des de la línea de tres, 8 triples, tres d'ells en el tercer quart, una reacció a l'últim periode que no va ser suficient per a guanyar el partit.

Ens queda molt que millorar, estem amb (2-1) segons en la classificació.

Parcials: 1q : 19-13; 2q : 17-16; Descans : 36-29. 3q : 21-14; 4q: 07-13; Tanteig Final :C.B. Benifaió - 64 GranIdea C.B. Beniganim - 56.

Van jugar: Miguel (2p.) Óscar (6p.) Andreu(4p.) Valentín (2p.) Rubén, Pablo V. (3p.) Alex M.(3p.) Paco (6p.) Alex D.(4p.) Pablo S.(26p.).

Destacar la lessió de Valentín que tindrá per a dos setmanes y la de Rubén Santana que segurament el tingam en plena forma per al partit contra Sueca el dissabte a les 19 hrs en Benigànim, una bona "pedra de toque".