Capçalera / Header

Victòria de Logos Basket Sedaví davant el nostre Gran Idea Benigànim Preferent

El Logos Sedaví va estar més encertat en els moments clau de l'encontre

Va ser la primera derrota del primer equip en la temporada a casa després d'haver guanyat al Grao València i al Sueca.  Un partit que va ser retrasmés per Streaming.

Els de Jose venien de guanyar a Silla mentre que el Logos Sedaví superava al Mislata.

Així ho veia el tècnic de l'equip:

Partit molt igualat contra un equip amb molt bon tir exterior i molt dur en defensa, Logos Sedavi, bon inici del nostre equip amb un 8-0 de parcial al que van respondre molt bé el nostre adversari per a finalitzar el primer quart 13-16, el que feia previndre un partit molt interessant amb moltes alternatives en el marcador.
El primer temps va finatlitzar 32-33.

Un inici molt bo del nostre equip al segon temps ens va fer posar al minut 6 del tercer quart 40-36, però no vam estar encertats aquesta volta de cara al aro, aplegant al falta de dos minuts per a finalitzar el partit empatats 60-60, gran partit vist a Benigànim, seguim segons amb 4-2.

Estadistiques: 1 cuart: 13-16 2 cuart: 19-17 Primer temps: 32-33 3 quart: 15-16 4 quart: 13-17 Segon temps: 28-33 Tanteo final: GranIdea C.B.Beniganim-60 Logos Sedavi -66 Alineació: Miguel, Óscar 7p.,Andreu 4p.,Rubén S. 15p. 1 triple,Pablo V. 6p. 2 triples,Alex M. 12p.,Paco 2p., Joan 2p.,Frank,Alex D. 3p. 1 triple,Pablo S. 9p.

A seguir treballant per a poder viatjar el diumenge a Manises a les 17h de la vesprada.