Capçalera / Header

Entrevista a Jose Muñoz Català, entrenador del Bàsquet Benigànim



Jose Muñoz: "del Benigànim m'agrada la seua filosofia de treball, sempre disposats a millorar".

Hui podreu conéixer un poc més a Jose Muñoz, entrenador del Bàsquet Benigànim des del passat estiu de 2020. Jose entrena al GranIdea Sénior Masculí Preferent i a l'Spachem Sénior Femení a més d'ajudar al club en tasques diverses.

No et pergues tot el que ens ha contat Jose sobre la seua extensa carrera esportiva.


Hola Jose, com estàs? En poc temps molts són els canvis que has viscut i que t’han vinculat al nostre club.


1. Conta’ns un poc quan vas pensar en Benigànim com el teu actual destí.

Jose Muñoz: Vaig pensar en Benigànim quan ja sabia que la meua estapa de 7 temporades en Cocentaina havía finalitzat, per mig d'Abel  Ferrii en mediació de l’anterior president del club, Óscar Ramírez, vam xarrar de lo que el club necesitava i ací estic.






2. Com valores aquesta extranya temporada des de que vam contactar amb tu i fins la data actual?

Jose Muñoz: 
Molt bona i positiva, porte al poble casi cinc mesos vivint per estar al 100% a disposició del club, les coses noves, el escomençar de 0 van ser un poc dificils, però l'ambient, el treball i el bon fer del club en van posar les coses molt fàcils per a fer la meua tasca, de moment ahí están els resultats.






3. Els nostres membres de la Junta coneixem el teu currículum esportiu però ens agradaria compartir-lo amb la resta de seguidors.



4. Recordes com vas descobrir el bàsquet? Qui va ser el teu primer entrenador/a?


Jose Muñoz:

A l'escola, C.D. Arnauda del Colegio José Arnauda d'Alcoi, als 6 anys es vam apuntar el grup de la clase, m'encanta el bàsquet, des de petit anava en el baló a tots els puestos, els meus entrenadors van ser Gabi Sempere i Lucena, dos grans.



5. També veiem que has entrenat en hoquei patins. Conta’ns com vas acabar en aquest gran esport.


Jose Muñoz:

Jo entrenava als fills del Diego Mir, míster del primer equip de Ok Lliga del Alcodiam, es veu que li va agradar la meua forma d'entrenar als xiquets i xiquetes, vam xarrar i em va plasmar lo que volia de mi, des d'ahí, 8 temporades en formació de la cantera, en molt bons resultats.





6. Què és el que més t’agrada del teu actual club?


Jose Muñoz:

L'ambient, la seua filosofía de treball, sempre disposats a millorar.


7. Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius?


Jose Muñoz:

Formar i transmetre l'esport en si en valors, incluint és clar els objetius del club, Sénior Másculí de Preferent, la permanencia, Sénior Femení de nova creació, formació i cohesió de l'equip.


8. Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?


Jose Muñoz:

En la NBA sempre els Lakers, Magic Johnson, en Espanya la Penya per la seua tasca de formació i el gran Juan Antonio San Epifanio, Epi.


9. A banda del bàsquet i l’hoquei patins, quins altres esports sols seguir?


Jose Muñoz:

L'esport en general, he jugat a fútbol etc.


10. T’agrada llegir? Quin és l’últim llibre que has llegit?


Jose Muñoz:

Si m'agrada llegir i deuria de fer-ho més, "El partido de mi Vida" de Pau Gasol, tinc previst llegir "Bajo el Aro" de Pau Gasol.


11. T’agrada el cinema? Quina és l’última pel·lícula que has vist? Dis-nos alguna pel·lícula que t’haja agradat molt.


Jose Muñoz:

Moltísim la última peli que he vist i en casa, "El Reino de los Cielos" m'encanta eixe génere.


12. Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet?


Jose Muñoz:

Fer lo posible per a que mitjançant jocs, conega l'esport de bàsquet, li diría que disfrutara i s'ho pasara bé.


13. Des de que et coneixem, t’has mostrat molt actiu a les xarxes socials, què és el que més valores d’aquest món? Quin creus que ha de ser l’objectiu per a un.


Jose Muñoz:

Les xarxes socials son bones si es gestionen bé, és un element magnific per a les relacions, ja siga personal (Amics, Fila, etc.) o en el profesional (entrenadors, clinics, partits etc.).


Bé Jose, et donem les gràcies per haver participat a les entrevistes del club. Desitgem que estigues a gust entre nosaltres i pugues ajudar-nos a aconseguir els objectius de la temporada. Fins la pròxima.


Jose Muñoz:

Agrair al club l'acollida i confiança que han posat amb mi, que tinga per segur que donaré tot, en formació, valors i responsabilitat, estem vivint moments dificils, els quals els superarem junts, valorar lo fet fins ara no es tarea meua peró seguiré al peu del canó, dia a dia per a que el club millore i estiga lo mes amunt possible, Amunt Benigànim.