Capçalera / Header

Grans partits del Bàsquet Benigànim Aleví Mixte amb el Tavernes i l'EMBA L'Alcúdia


 

Bon mes de gener per als xiquets i xiqueta dirigits per Pablo Sanchis Mateu.


Benigànim Aleví Mixte - EMBA L'Alcúdia Blau  (07/01/2023).

L'equip aleví continua la seva progressió. Els xiquets i xiqueta van jugar molt bé en equip passant la pilota i ajudant-se. Quan va haver certa diferència al marcador favorable per als "ganxuts", els nostres van afavorir el joc de les xiquetes de l'EMBA, que s'ho van passar d'allò més bé gaudint amb la pilota.




EMBA L'Alcúdia Morat - Benigànim Aleví Mixte (14/01/2023).

Els alevins es desplaçaven a l'Alcúdia per a jugar davant l'altre equip d'Alcúdia. Els nostres van eixir molt adormits però van saber reaccionar i començar a defendre. Amb aquesta millora que, per a l'entrenador Pablo, és un dels recursos que millor du a terme el Benigànim, els nostres van saber competir i es va poder vore un partit molt bonic. Felicitar als rivals perquè també van jugar molt bé i es va poder vore un gran partit de bàsquet de formació.



Benigànim Aleví Mixte - CB Tavernes (28/01/2023).

Els alevins van començar molt gelats, la veritat que feia molt de fred al pavelló, i el joc es va resentir per part dels dos equips, encara que el Tavernes tenia les idees més clares. No va ser fins el tercer quart quan els nostres van espabilar i van començar a jugar en equip, ajudant-se i passant millor la pilota. L'últim quart va ser el més positiu aconseguint moltes canastes a favor. Va ser un partit on, malgrat va costar entrar en joc, els xiquets i xiquetes s'ho van passar bé i a més a més, tot i que no és el més important, va suposar una victòria més. Com sempre, donem les gràcies a les mares, pares i familiars del Tavernes i del Benigànim que es van acostar a animar a tots i totes les protagonistes.