Capçalera / Header

CRONICA

SENIOR B-CD SAN PEDRO MOIXENT

Este cap de semana el nostre senior b va visitar al Moixent, ja que el nostre senior b no juga lliga i feren un amistos.

El primer periode el partit comença molt igualat en intercanvis de canasta. Se anava a vore un gran partit. El final del primer periode era de (15-12) a favor del Moixent.

El segon periode seguieren igual guardant forçes per a la Segona part del partit. El resultat al descans era de (25-22) a favor del Moixent.

El tercer periode el nostre equip va fer un gran cuart en atac i tambe amb defensa. El resultat al tercer periode era de (33-34) a favor del nostre senior. El partit estaba molt emocionat cualsevol dels dos equips podía guanyar el partit.

El cuart periode el nostre senior va jugar molt mal, ja que el Moixent ens había preparat una presio tota la pista i ens feren molt de mal. El final del partit era de (49-44) a favor del Moixent.

Bones sensacions del nostre senior b, ja que disputaba el seu primer partit de la temporada. Tambe dir que es un equip que sa format enguany i molt jove per al futur del club.

ESTADISTIQUES:

Toni: (2 punts), Oscar: (24 punts), Alex (8 punts), Hector: (4 punts), Ruben: (0 punts), Hans: (4 punts), Ferran: (0 punts), Juanjo: (0 punts), Vicent: (4 punts).