Capçalera / Header

CRÒNICA

ALEVÍN-C.B.TAVERNES

Aquest cap de setmana el nostre aleví visitava al Tavernes, en un partit que els dos es jugaven molt, ja que eren dos equips molt igualats.

El primer període va començar en un intercanvi de canastes amb els dos equips jugant molt bé en atac. El final del primer període era de (8-11) a favor del nostre aleví.

En el segon període, el nostre equip no va jugar bé, ja que en atac no van estar molt encertats. El final del segon període era de (19-16) a favor del Tavernes.

En el tercer període el nostre aleví va fer un gran quart, encara que en atac no van estar molt encertats, però feren una gran defensa. El resultat al descans era de (21-24) a favor del nostre aleví.

El quart període el nostre equip va jugar mal i el Tavernes va fer un gran atac i bona defensa, i sen van anar en el marcador. El resultat al final del quart període era de (43-28) a favor del tavernes.

El quint període el nostre aleví va jugar millor, ja que en defensa va estar bé, però poc encert en atac. El final del quint període era de (51-35) a favor del Tavernes.

L’últim període el nostre aleví va jugar molt bé, però ja era molt tard. El nostre equip es fica molt tard a jugar bé. El final del partit era de (58-52) a favor del Tavernes.

Mal partit dels nostres xiquets, però en bones sensacions de l’últim quart, sabent que si juguem bé a casa es podrà guanyar el partit. La setmana que bé el nostre aleví s’enfrontarà al líder de la lliga el N.B.Xàtiva, el qual el nostre equip intentarà posar-los les coses difícils.

ESTADÍSTIQUES:
Sara: (0 punts), Lucia: (7 punts), Arnau: (0 punts), Vicent: (0 punts), Sergi: (0 punts), Nayara: (0 punts), Andreu Mateu: (17 punts), Mariam: (2 punts), Pau: (0 punts), Andreu Giménez: (24 punts).